MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Loek S.Eindelijk weer wat beter weer om buiten in de tuin te werken. Heb er naar uit gekeken.
  Gedurende de sneeuw periode heb ik verscheidene vogelnest kastjes gemaakt. En deze in mijn tuin, en die van de diverse volkstuin buren, gehangen. Dus de koolmezen, pimpelmezen, mussen, winterkoninkjes en roodborstjes etc. kunnen eventueel hun plaatsje uitzoeken en er naar hun believen gebruik van maken. Ik ervaar wel of ik het goed gedaan heb.
  Het planting schema voor 2011 is gemaakt. Wat wil ik wel en wat wil ik niet meer in de tuin. Waar wil ik meer en waar wil ik minder van.
  Diverse bloembollen lopen al uit en komen boven de grond. Ik vind het elk jaar weer bijzonder dat wat in de herfst voor dood gehouden kan worden, in het voorjaar weer uitloopt. Ik zou bijna willen dat ook ik elk jaar zo'n verjongingskuur zou kunnen ondergaan!
  De grond is nu nog te nat om deze om te woelen. Nog een maand wachten. Heb vandaag Selderij gezaaid dus het begin is toch gemaakt.
  Ik zag ook dat de Clivia en de Aronskelk in de winter opslagplaats al bloem gevormd hadden. Vroeg, maar nu staan ze wel in de huiskamer mooi te wezen.
  Ben ermee in mijn sas.
  Ik hoop dat ik volgende keer enkele foto's van mijn tuin kan laten zien.
  Zondag 6 Februari 2011 om 22:11

1 reactie

 • Dieter D. Dieter D. Het begint blijkbaar bij iedereen te kriebelen ;-) Maandag 7 Februari 2011 om 08:18