MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

4 reacties

 • Wouter C. Wouter C. Hoi Tina, hoe zal ik het zeggen... als ik bomen ga uitzoeken voor een klant, dan komt dit niet in aanmerking. Met snoeien kan je wel één en ander bereiken maar niet alles valt te corrigeren en jouw mispel valt onder die categorie.
  Mocht deze mispel ergens tussen andere struiken of boompjes staan dan zou ik zeggen: laat groeien die handel! Maar ik zie dat ie bij jou solitair staat. Ik vermoed dus dat je ook graag een mooi gevormde boom wil op die plek en een goeie mispel kan prachtig zijn. Maar deze is alle evenwicht kwijt.
  Ik zou zeggen: nu het nog kan, haal liefst een nieuw en beter model bij een kweker die je kan vertrouwen (sommige kwekers geven hun minst goeie plantgoed wat graag mee aan de onwetende particulier).

  groetjes
  De Boomdokter.
  Zaterdag 12 Maart 2011 om 07:11
 • Piet F. Piet F. Tina,Wouter heeft gelijk maar als je de oude wil houden kun je misschien ... zie foto 2 en 3 in mispel Zaterdag 12 Maart 2011 om 08:43
 • Tina V. Tina V. goh... ik had wel een vermoeden hoor... maar het is toch niet fijn om te horen dat het echt niet meer veranderd kan worden.
  dju toch. ik ga toch een mail sturen naar de iok waar ik de boom gekocht heb. dit kan toch eigenlijk niet.
  bedankt voor de reacties!
  Zaterdag 12 Maart 2011 om 20:25
 • Ann V. Ann V. Moet je zeker doen Tina... IOK (voor niet Kempenaars: de Intercommunale Ontwikkelingsmaatschappij der Kempen) koopt het plantgoed natuurlijk ook zelf ergens aan, en kan onmogelijk al die honderden planten voor de haagplantactie zelf gaan controleren, maar precies daarom is het goed dat je feedback geeft, zodat ze naar een volgend jaar toe hopelijk extra zorgvuldig omgaan bij het selecteren van de leverancier(s). Zondag 13 Maart 2011 om 14:53