Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

7 reacties

  • Karin S. Karin S. hallo marion,
    ik zie dat jij een pindakaasboom hebt, ik had er ook een ,maar die is helaas afgelopen winter doodgevroren. Heeft hij bij jou de winter goed overleefd?
    groetjes karin
    Zaterdag 14 Mei 2011 om 08:53
  • Marion M. Marion M. Oh, ik zie dat ik hier ook kan reageren. Ik had je al 'n privèbericht gestuurd en moet er even bij schrijven dat ik 'n bijzondere koude tuin heb in de winter en dat heeft vermoedelijk te maken met de Brabantse wal en 'n koude stroom, zodat ik al mijn vorstgevoelige planten moet beschermen. Gr. Marion
    Zaterdag 14 Mei 2011 om 10:18
  • Karin S. Karin S. hallo Marion, ik had mijn pindakaasboom in een grote pot aan de oostzijde van mijn tuin staan, redelijk onbeschut, en heb hem twee weken gelden weggegooid, misschien iets te vroeg denk ik nu als jij pas twee weken geleden blaadjes kreeg. ik had er ook een stek van genomen maar ook die heeft het niet gered. misschien ga ik het toch nog maar eens probern.
    groetjes karin
    Zaterdag 14 Mei 2011 om 12:11
  • Marion M. Marion M. ja dat is triest. In 'n pot bevriezen ze wat sneller of je moet deze ook wat beschermen. Ik denk dat hij dan ook met wortel en al dood is gegaan. Gewoon weer proberen en de volgende keer meer succes. Ik probeer te stekken als hij wat verder is. Gr. Marion
    Zaterdag 14 Mei 2011 om 12:27
  • Ellen B. Ellen B. Ik woon in Hoogerheide , dus ook Brabantse Wal. Ik heb nog niet ondervonden dat het hier veel kouder is.
    Ik heb jaren in Bergen op Zoom gewoond en ik heb stellig de indruk dat het hier over het algemeen iets warmer is.
    Mijn zoon woont in BoZ op de plaat, dus ik kan goed vergelijken.
    Vrijdag 2 November 2012 om 15:22
  • Marion M. Marion M. De plek waar wij wonen is toch anders ook de buren hebben er last van. Het scheelt 'n paar graden met de stad. Heb zelf ook in Hoogerheide gewoond en nu in het buitengebied van B.o.Z. . Wij hebben hier ook andere grond dan in Hoogerheide, waar alles het prima deed. Het is hard werken om de grond vruchtbaar te houden. Mijn pindaboom heeft het de laatste winter toch overleefd al heeft hij in schoonheid moeten inboeten.
    Vrijdag 2 November 2012 om 17:27
  • Ellen B. Ellen B. Klopt in B.o.Z. zijn er hele stukken met klapzand. Het enige dat het echt goed doet daar zijn asperges.
    Ik ben er zelf geboren en getogen. Ik voel m'n rug nog van het asperges steken.
    Vrijdag 2 November 2012 om 18:44

1 tuinier vindt dit leuk