MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Afsluitingen

1664 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Huis en tuin beveiligen zonder het gevoel te krijgen in een versterkte burcht te wonen. Met de klassieke paneelafsluiting Bekafor Classic van Betafence is dat perfect mogelijk.

 

beta_050707_Bekafor_Classicb.jpg Bekafor Classic

Openheid 

Bekafor Classic is een duurzame, stevige en sobere paneelafsluiting die prima tot haar recht komt in residentiële omgevingen. De panelen uit verzinkte draad ondergingen een voorbehandeling die zorgt voor een perfecte adhesie met de PVC-eindlaag. Bekafor Classic is verkrijgbaar in discreet groen, contrastrijk wit of in de eigentijdse metaaltint van het nieuwe antracietgrijs.

De bijhorende Bekaclip-palen zijn in- en uitwendig verzinkt, kregen een adhesielaag en werden geplastificeerd. Dankzij de speciale voetstukjes kan het systeem zelfs op muurtjes of op een ondergrond in beton geplaatst worden. Ook hoekklemmen en muurbevestigingen vereenvoudigen de installatie.

Voor een mooi geheel opteert men voor een enkele of dubbele Bekafor Classic draaipoort, uitgerust met ingebouwd cylinderslot en met regelbare scharnieren voor de juiste afstelling. De dubbele versie heeft een grondgrendel in een geleider en een grondplaat. 

beta_050707_Bekafor_Classic_Collfortb.jpBekafor® Collfort

Privacy

Op die plaatsen waar privacy primeert op openheid, kunnen de Bekafor Classic omheining en de enkele poorten worden voorzien van Bekafor Collfort latten in geïmpregneerd Noors dennenhout. Deze latten worden vlot tussen de mazen van de Bekafor Classic panelen geschoven. Vervolgens worden ze discreet bevestigd met verzinkte houtschroefjes of nietjes. Onderhoud van het hout is niet nodig.

Betafence-verdeelpunten

Dossier afrastering

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen