MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Barbecook Amica tafelgrill

1916 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Uit trendonderzoeken is gebleken dat 2009 gezelliger zal worden dànkzij de crisis. We gaan meer belang hechten aan vrienden en familie, en gaan vaker zelf koken.* Een trend waar de Amica van Belgisch barbecueproducent barbecook perfect in past.

barbecook amica

GEZELLIG SAMEN

Met de Amica geen slachtoffer meer dat helemaal alleen de barbecue moet bedienen en zo alle pret mist. Plaats de Amica midden op tafel, en laat iedereen zelf zijn bereiding grillen rond het authentieke houtskoolvuur. Zin in een barbecue voor twee? Ook hiervoor is de Amica ideaal. Er komt minder gedoe bij kijken en laat dus toe om voortaan ook bij een tête-à-tête te genieten van die heerlijke barbecuesmaken en – geuren.

De Amica werkt op speciaal door barbecook® ontwikkelde  Cook Chips. Door hun unieke samenstelling ontstaat er tijdens het grillen geen rook- of geurhinder. Staat er gemarineerd of vetrijk voedsel op het menu? Gebruik dan gewoon de meegeleverde grillplaat. De Cook Chips maak je aan met behulp van de barbecook®brandpasta.

 barbecook_amica_acc.jpg

ORIGINEEL MOEDERDAGCADEAU

Dit alles maakt van de Amica een ideale cadeautip, bijvoorbeeld voor Moederdag. Zijn eenvoudig gebruik en knap design zal ongetwijfeld vele mama’s aanspreken! De Amica wordt geleverd inclusief siliconen onderlegger, grillrooster, grillplaat, vier grilltangetjes en een receptenboekje. De aanbevolen verkoopprijs is € 69.

(*) Zie trendbarometer 2009 van bureau Bekxpertise

WEETJE:

de Amica is gegroeid uit de Aperio-Q, een idee waarmee slager Curd Velghe in 2007 de halve finale van het één-programma De Bedenkers haalde. Na afloop van het programma werkte barbecook® het ontwerp voort uit, met de Amica als resultaat!

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen