MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Automatisch watergeven in de tuin

1673 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

foto_3_klein.jpg

 

Besproeiingscomputer voor buitenkraan

Tuinspecialist GARDENA introduceert een serie besproeiingscomputers. Ze zijn zo eenvoudig in te stellen dat een instructieboekje overbodig is...! Je installeert de computer aan de buitenkraan, sluit de tuinslang (met sproeier) aan en de tuin krijgt vervolgens geheel automatisch water.

De nieuwe serie besproeiingscomputers bestaat uit de EasyControl, FlexControl en SelectControl. Het laatstgenoemde model is het meest geavanceerd en heeft vijf basisstanden die zijn gebaseerd op verschillende tuintypen: moestuin, gazon, balkon- en terrasplanten, hagen en bloemstruiken. Wil je de moestuin automatisch besproeien? Selecteer met de draaiknop en… klaar! 

Voor het automatisch watergeven heb je behalve een besproeiingscomputer ook een tuinslang en sproeier nodig. Dankzij het handige GARDENA-kliksysteem sluit je alles razendsnel op elkaar aan. De nieuwe besproeiingscomputers werken op een 9V batterij. Als je van het basisprogramma toch wilt afwijken, kun je de besproeiingscomputer ook naar eigen inzicht in stellen (starttijd, sproeitijd en frequentie). Ook dit gaat zeer eenvoudig en is in een handomdraai voor elkaar.

De nieuwe besproeiingscomputers van GARDENA zijn verkrijgbaar vanaf € 49,99. Kijk voor meer informatie op www.gardena.be.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen