MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Bekafor Classic in antraciettint

613 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Bekafor Classic is zowat de referentie in de afrasteringsector. Het systeem heeft alle troeven in huis om de meest veeleisende eindgebruiker te overtuigen. Die had tot nu toe de keuze uit een groene afwerking (discreet, aansluitend bij de tuin) en een witte tint (contrastrijk, aansluitend bij de architectuur). Vandaag komt daar een stijlvolle antracietgrijze versie bij.

Recent consumentenonderzoek toont aan waarom Bekafor Classic zo in de smaak valt: de afrastering wordt steevast beoordeeld als esthetisch, stevig, kwalitatief, duurzaam, veilig... superlatieven in overvloed. Hoewel de beschikbare groene en witte kleuren volstaan voor vrijwel alle toepassingen, betekent de nieuwe antracietgrijze variant ongetwijfeld een verrijking voor het gamma. Deze metaalachtige tint verleent de tuin namelijk een bijzonder eigentijds en stijlvol voorkomen.

Een totaalsysteem
Bekafor Classic is een gemakkelijk te plaatsen systeem dankzij de handige panelen met de bijbehorende palen, beugels en poorten. De toebehoren (voetstukken, hoekklemmen, muurbevestigingen...) zijn voorzien op werkelijk alle mogelijke situaties. De antracietgrijze panelen zijn verkrijgbaar in hoogtes: 0.63m, 1.03m, 1.23m, 1.53m, 1.73m en 2.03m.

Aansluitend ontwikkelde Betafence enkele poorten van 1 meter breed en hoogtes van 1.03m, 1.23m,1.53m,1.73m en 2.03m. Het heeft er alle schijn van dat de marktleider in afrasteringen een nieuwe voltreffer aan zijn assortiment toevoegt.

Voor meer informatie kunt U terecht op  www.betafence.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen