MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

BEST-select trakteert op tuin-make-over

2251 x gelezen
door BEST-select • Woensdag 5 September 2018

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met BEST-select.

BEST-select heeft sinds haar oprichting meer dan zes miljoen ziekteresistente planten verkocht. Om dat te vieren, trakteert de vereniging van Vlaamse sierboomkwekerijen één tuin op een make-over ter waarde van € 1.000. Tweehonderd andere tuinliefhebbers worden getroost met een kortingsbon van € 10 op hun favoriete BEST-select plant.

Win een tuin-make-over

De hete zomer heeft zijn sporen nagelaten: de Belgische tuinen zijn droger dan ooit. Ben jij ook toe aan meer groen? Tot zondag 30 september maak je op de website van BEST-select kans op een tuin-make-over ter waarde van 1000€ of een kortingsbon van 10€. De hoofdprijs wordt uitgereikt tijdens de Tuindagen van Beervelde, van 12 tot 14 oktober 2018 in het Park van Beervelde. Deelnemen kan via www.bestselect.be/win/.

Ziekteresistente sierteelt

BEST-select is een coöperatieve vereniging van 17 Vlaamse sierboomkwekerijen die zich elk toeleggen op duurzame sierteelt. Samen hebben ze 25 ziekteresistente planten ontwikkeld – hortensia’s, sierappelbomen, hibiscusplanten, rozen, ligustrumstruiken en vlinderstruiken. De planten zijn herkenbaar aan hun uniforme label. Kijk voor een winkelpunt in de buurt op www.bestselect.be/winkelpunten.

Lees verder op BEST-select »

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen