Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

#Betafence op de Floriade

Eddy G. door Eddy Geers • Zondag 1 Januari 2012 Volg Eddy G.

Nog tot in oktober loopt in Venlo Floriade 2012, ofte de Wereld Tuinbouw Expo. Ook ‘De Tuinen van Appeltern’, Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark, heeft er een stand. Onder het motto ‘Tuingeluk voor iedereen’ zijn vier modeltuinen ingericht met de vier basisvoorwaarden voor tuingeluk.

Speciale gast op de Appeltern-stand is Betafence die er enkele opvallende producten presenteert. 

Bekafor Classic, het is een klassieker in het Betafence-assortiment. Al zou je dat niet meteen zeggen, wanneer je de presentatie ervan op de Floriade ziet. De stevige paneelafsluiting in antracietgrijs werd deze keer ‘ingevuld’ met houten Collfort-latten in … paars en wit! Verre van klassiek dus, maar origineel, uniek en met een hedendaagse toets.

Hoe dan ook, met Bekafor Classic kies je voor een kwaliteitsomheining en maak je van je tuin een gezellige plek.

Over uniek gesproken … daarvan is de Zenturo gevulde wand nog zo’n prima voorbeeld! De Zenturo Super-panelen kregen hier een extra mooie invulling: ‘kokosschelpen’ die door hun afgeronde vorm en kleurschakeringen een eigentijdse sfeer scheppen.

Zo’n Zenturo-tuinwand of -omheining vul je natuurlijk in zoals je zelf wilt; met stenen of met kleinere keien, schors en houtsnippers. Want dankzij Zenturo Super glipt niks nog door de mazen! Mooi toch?  

Bezoek De Tuinen van Appeltern en Betafence producten op Floriade 2012; Nog de hele zomer lang, tot 7 oktober in Venlo.