Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Biossun

BIOSSUN

biossun_500.jpg

Wilt u in elk seizoen kunnen genieten van het buitenleven op uw terras?Bent u het zat om elke avond de meubelen op uw terras af te moeten dekken?Wilt u ook lekker op uw terras kunnen relaxen als het buiten erg warm is?

De Alu Concept Biossun Pergola biedt een oplossing die aan alle weers-omstandigheden kan worden aangepast: waterdichte bescherming tegen regen en sneeuw, naar keuze zonlicht of juist bescherming tegen de zon en natuurlijke airconditioning. Hierdoor wordt uw totale wooncomfort enorm vergroot.

De Alu Concept Biossun Pergola bestaat uit aluminium bladen, in een stijlvol raamwerk, die door middel van een motor gedraaid kunnen worden. - Maximale opening: profiteer maximaal van de zon in elk seizoen. - Half open, tegenovergesteld aan de zon: geniet van een natuurlijke ventilatie en een gecontroleerde inval van licht en schaduw. - Volledig gesloten: U bent volledig beschermd tegen slecht weer.

Met het sterk beproefde en technologische concept biedt Alu Concept Biossun een scala aan mogelijkheden om aan de wensen en behoeften van zijn klanten te voldoen. Standaard of op maat, er bestaat steeds een aangepaste oplossing voor elk project... die u verzekeren van bescherming tegen alle weertypen, een esthetische vormgeving en comfort. Dit voor terrassen, binnen- en buitenpatio’s, wintertuinen, balkons, buitenkeukens, ... zich werkelijk aanpassend aan alle woonstijlen.

LEEF BUITEN !

waterdichte oplossing voor neerslag verstevigde weerstand tegen wind natuurlijke temperatuurregeling, zonder serre-effect comfort en esthetiek ecologische oplossing waarbij het opvangen van regenwater mogelijk is verruiming van de leefruimte

Alu Concept (by AVC)

info@aluconcept.eu www.biossun.be www.aluconcept.eu

AVC GROUP Steenovenstraat 11 - B-8850 Ardooie T +32/51.46.71.64 - F +32/51.46.71.65 www.avc.euReacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen