MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Bloemstuk met Lisianthus

1552 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

BLOEMSTUK MET LISIANTHUS


  Lisianthus_1b.jpgBenodigdheden 1 ronde vaas 1 aluminium draad wit 7 Lilly Grass groen 6 Asclepias Moby Dick groen 6 Hypericum Emerald Classic groen 12 Ranunculus geel 1 Lisianthus dubbel groen 1 Lisianthus enkel wit 1 Lisianthus enkel geel
lisianthus2b.jpgStap 1 Het ontwerp wordt spannender wanneer de bloemen verschillend in hoogte zijn en niet een mooie ronde bol vormen.   
lisianthus3b.jpgStap 2 Maak een krans van het aluminiumdraad en begin met de kleine bloemen. Eerst de Ranunculus en vervolgens de Hypericum.    
lisianthus4b.jpgStap 3 Verdeel de verschillende kleuren Lisianthus in verschillende hoogtes over de krans. Vergeet hierbij de knoppen niet.  
lisianthus5b.jpgStap 4 Rond het geheel af met de Lisianthusknoppen en het flexigrass met de plastic schijven. Deze geven beweging aan het ontwerp en trekken de aandacht van de klant. Een geweldige en eenvoudige manier om uw klanten te verrassen. Hiertegen kunnen zij geen weerstand bieden en moeten het gewoonweg kopen.
Tips - Zorg er bij het vlechten van de krans voor dat de gaten groot genoeg zijn voor de bloemen. - Gebruik voldoende knoppen zodat het bloemstuk niet te compact is.   - Gebruik een aluminium frame om het bloemstuk spannend te maken. Het aluminium frame vormt een perfect contrast met de zachte, delicate Lisianthus.  

Bron: BBH

[reacties]

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen