MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Buitenkeukens

6690 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Buiten leven! We doen het met zijn allen meer en meer. Vooral in de zomer uiteraard. Een belangrijk onderdeel van dat buitenleven is het buiten eten. Een maaltijd buiten, het zij picknick of barbecue, is snel georganiseerd en biedt voor elk wat wils. Maar voor sommigen is zo’n bbq nog te beperkt en ligt de toekomst bij de volledige buitenkeuken.

Het is een begrip en trend die- hoe kan het anders- uit Amerika is komen overwaaien. Hoewel het in België en Nederland nog vrij pril is en in de kinderschoenen staat, zie je dat velen onder ons er toch niet onverschillig tegenover staan.

www.rasenberg-riet.com

De zomer kan niet lang genoeg duren en daarom kunnen we de zomeravonden maar beter zo lang mogelijk maken. Dat kan bijvoorbeeld met een overdekt terras. En zo’n overdekt terras kan de ideale plaats zijn om een ‘vaste’ buitenkeuken te voorzien. Voor wie het niet zo groot ziet zijn er ook nog altijd de verplaatsbare ‘keukens’. Ben je een handige doe-het-zelver dan kan je overwegen om zelf zo’n keuken te bouwen. Dat kan met cement en stenen of in hout of de combinatie van beide. Heeft u nog wat ruimte vrij in de tuin, dichtbij de woning of het terras? Hierbij enkele adressen die u op ideeën kunnen brengen.

 

Kiest u voor beton? 


Voor schitterende realisaties in eikenhout met eventuele afwerking in graniet of blauwe hardsteen kan u terecht bij


Voor verplaatsbare buitenkeukens in roestvrij staal of in inox neemt u best een kijkje op volgende websites:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen