MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

DCM - Kieseriet

1611 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.
 
    kieseriet.jpg

• Aanbevolen dosis: 0.2 - 2kg/10 m2 
• Verkrijgbaar in verpakking van 2kg
 
DCM Kieseriet is een natuurlijke bron van magnesium (26% MgO) toegelaten voor gebruik in de biologische landbouw. Het magnesium in DCM Kieseriet komt gemakkelijk vrij en wordt snel door de plant opgenomen.

Magnesium zorgt voor een prachtige diepgroene kleur van alle groene planten. Groene bladeren zorgen voor een optimale werking van de fotosynthese in het blad. Hierdoor krijgt uw groen gewas alle kansen om sterk te groeien en voldoende energie uit het zonlicht te halen.


• DCM Kieseriet voorkomt of verhelpt snel een magnesiumgebrek in het voorjaar. Vooral op lichte zand-gronden die van nature magnesiumarm zijn, komt deze meststof erg goed tot zijn recht. Bruinverkleuring van naalden van coniferen kan probleemloos worden voorkomen met deze magnesiummeststof. Ook als extra groenmaker voor gazons, kan DCM Kieseriet perfect dienen. DCM Kieseriet kan zonder problemen toegepast worden in combinatie met andere DCM Organische meststoffen. Het poeder is makkelijk te verdelen over aanplantingen en gazons.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen