MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

De Tuindagen van Beervelde mei

865 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

8-9-10 mei 2015 van 10 -18 uur


tuindagen_beervelde_1.jpg

Voor liefhebbers van tuinbeurzen is ‘Beervelde’ een begrip geworden. Langs de dreven van één van de mooiste privé domeinen van het land bieden 200 zorgvuldig geselecteerde deelnemers u een selectie aan van het beste wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. Beervelde biedt tevens een ruime keuze aan van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving. Meer dan een tuinsalon, een bloemenmarkt of een plantenbeurs, Beervelde is vooral een feest van de tuin, een atmosfeer, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.


Thema mei 2015 - "Tea in the Garden"

Zoals altijd laten veel exposanten zich inspireren door het thema. Meer info lees je op de WEBSITE van de Tuindagen.    Praktische Informatie:

Datum en uur: 8,9 en 10 mei 2015 van 10 tot 18u.

Ingang: 10 € per persoon. Inbegrepen: inkom, parking, catalogus, plantencrèche en vervoer van de planten tot aan de straat. 8 € per persoon voor groepen van minimum 25 personen. Gratis voor kinderen tot 14 jaar. Honden aan de leiband zijn toegelaten.

Waar? Uitrit 11 op de E17, op 2 km richting Lochristi. GPS: Lochristi, Beerveldse Baan 31


VRIJKAARTEN  

Onder de abonnees van onze nieuwsbrief en onze facebookfans, mogen we van de organisatie 100 vrijkaarten verdelen (50 duotickets). Stuur een e-mail met uw naam en volledige adres naar  info@groen.net We willen ook graag weten of u fruitbomen of bessenstruiken in de tuin heeft staan. (Welke)

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen