MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

De weldaad van honing

565 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

De weldaad van honing Veel vrouwen hebben ondertussen al ontdekt dat honing een echte weldaad kan zijn. Het is een hemels medicijn en bevat veel werkzame stoffen die de huid soepel en glad maken. Dankzij de tips van Winiefred zie je er binnenkort ook stralend en gezond uit. Denk er echter aan dat roken; te weinig slapen, alcohol, stress, eenzijdige voeding en te veel zon je ouder maken en de gezondheid beslist niet ten goede komen.


• Wat is koninginnebrij? Koninginnebrij is een geel-witachtige kleverige substantie die wordt afgescheiden door de kaakklieren van jonge werkbijen. Ze is bedoeld voor het voeden van de baby-koningin in de korf. Het is een heel krachtig goedje dat uitstekend dienst bewijst in geval van concentratieproblemen, hoge bloeddruk, depressie en faalangst.

Rozenhoning: een perfect gezichtslotion Is je huid uitgedroogd door de zon en/of wind? Je kan hier gemakkelijk zelf iets aan doen. Maak zelf je gezichtslotion op basis van volgende ingrediënten: 20 g bijenhoning, 50 g alcohol (5%), 100 cl rozenwater, 1 ei citroensap. Doe alle ingrediënten in een fles en schud alles goed door elkaar. Gebruik de lotion alle dagen; hij zorgt voor een betere doorbloeding van de huid.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen