MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Eten tegen kanker

503 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Eten tegen kanker Dr. Richard Béliveau Dr. Denis Gingras


 etentegenkanker.jpg

Wat kunnen we doen om kanker te voorkomen en te genezen? Zijn we zelf bij machte om ons tegen deze slopende ziekte te verweren. Het antwoord is : ja!  In dit rijk geïllustreerde boek tonen twee prominente artsen en onderzoekers op het gebied van kanker aan dat onze eetgewoonten een cruciale rol spelen in het voorkomen en bestrijden van deze verschrikkelijke ziekte. Dat een gezonde voeding van belang is om in goede conditie te blijven, horen we vaak genoeg. Eten tegen kanker gaat echter veel verder.

Dit boek: *is gebaseerd op gloednieuwe wetenschappelijke feiten over kanker en voeding. *maakt duidelijk dat geneeskrachtige voedingsmiddelen als kool, knoflook, frambozen, bessen en andere soorten fruit, groene thee, kruiden en chocolade de vorming van tumoren in ons lichaam kunnen voorkomen. *levert nieuw onomstotelijk bewijs dat de vorming van bloedvaten in tumoren (tumorale angiogenese), waardoor de kankercellen worden gevoed, kan worden afgeremd door een aangepast dieet. *laat zien dat eten een bewuste bezigheid is. Dankzij de heldere voedingsadviezen kunnen we de statistieken nu in ons voordeel wijzigen!

De auteurs: -Dr. Richard Béliveau is een vooraanstaand expert op het gebied van kankeronderzoek, hoogleraar kankerpreventie en kankerbehandeling aan de universiteit van Québec in Montréal. -Dr. Denis Gingras is wetenschappelijk onderzoeker en gespecialiseerd in oncologie, en verbonden aan het Laboratorium voor moleculaire geneeskunde in hemato-oncologie van het Sainte-Justine Ziekenhuis in Montréal.


Titel: Eten tegen kanker         De rol van voeding bij het ontstaan van kanker Auteurs: Dr. Richard Béliveau en Dr. Denis Gingras Uitgeverij: Kosmos-Z&K Uitgevers ISBN: 90-215-8185-X Prijs: € 24.95

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen