MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

FILTRAL 5000 UVC, een nieuwe duizendpoot van Oase

2709 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Helder, zuiver vijverwater is de droom van elke vijverbezitter. In een vijver in goede conditie heerst steeds een biologisch evenwicht en is het water glashelder. Maar elk seizoen wijzigen de temperaturen, waardoor het biologische evenwicht in kleine en middelgrote vijvers extra aandacht vergt.

Wanneer de temperaturen hoog oplopen, wordt de waterkwaliteit extra belast. Een verstoring van het biologisch evenwicht kan leiden tot onzuiver, troebel vijverwater.

FILTRAL 5000 UVC

 

Indien u voor een doeltreffende aanpak kiest, hoeft het bereiken én behouden van helder vijverwater geen omslachtige klus te zijn.  Vijverspecialist OASE maakt het u graag gemakkelijk. De Duitse fabrikant investeert heel wat middelen in onderzoek naar nieuwe technologieën die de vijvertaken aanzienlijk vereenvoudigen.  Het nieuwste toestel, de FILTRAL 5000 UVC, werd speciaal ontwikkeld om het biologisch evenwichtsproces in kleinere waterpartijen (max. 5000 l) te ondersteunen.

Met de FILTRAL 5000 UVC laat OASE zich van zijn meest vernieuwende kant zien. Het toestel combineert 4 functies die meewerken aan het bereiken van het biologisch evenwicht in de vijver: een pomp, een filter, een uv-lamp en een fontein. Dankzij de FILTRAL 5000 UVC heeft u aan 1 toestel met 1 kabel genoeg om uw waterpartij het hele jaar door in uitstekende conditie te houden. Stekker in het stopcontact en de FILTRAL 5000 UVC kwijt zich met de grootste zorg van zijn viervoudige taak. 

De FILTRAL 5000 UVC krijgt een plaats onder het wateroppervlak en verstoort het fraaie uitzicht van uw vijver niet. Hier kan OASE uitpakken met een primeur. De uv-lamp die de deeltjes die verantwoordelijk zijn voor de vertroebeling van het water -zoals zweefalgen- verwijdert, is de enige in zijn soort die geschikt is om op een veilige manier onder water te kunnen functioneren. 

Het pompgedeelte van de FILTRAL 5000 UVC heeft een capaciteit van 2.500 l/u. De compacte filterunit bevat 4 verschillende filterniveaus. Het apparaat telt 3 verschillende sproeiers voor individuele fonteinen en een telescoopverlenging om de sproeier aan te passen aan het vijveroppervlak. Er is bovendien een aansluitstuk voor een beluchtingspomp voorzien. 

De aanbevolen verkoopprijs van de duizendpoot FILTRAL 5000 UVC bedraagt 199,99 euro, inclusief btw. 

Voor meer informatie over de FILTRAL 5000 UVC of het adres van een OASE-vijverspecialist in uw buurt, kan u surfen naar www.oase-livingwater.com 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen