MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Geniet van de Endless Summer hortensiacollectie!

7116 x gelezen
GardenGirl door David Walraevens • Vrijdag 27 Juni 2014 Volg GardenGirl

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met Boomkwekerij De Nolf.

Eindeloos mooi in kleuren blauw, roze en wit. Bloeit op elke tak, elk jaar en het hele seizoen. In de tuin, op het terras én als snijbloem. Winterhard tot -30°C.

Rijke bloei, geen snoeiproblemen

Alle Endless Summer hortensia's maken een einde aan je snoeiproblemen want ongeacht welke tak je snoeit in het voorjaar, Endless Summer zal je altijd trakteren op een rijke bloei. De zomertuin swingt de pan uit met deze nieuwe tuinhortensia. Ontdek hieronder de verschillende soorten Endless Summer hortensia’s die exclusief gekweekt en verdeeld worden door boomkwekerij Willy De Nolf. Vraag ernaar in je tuincentrum!

 

'The Original': een bossige hortensia en een rijke doorbloeier

Een bossige hortensia die kan bloeien op zowel oud als nieuw hout. De herhaalde bloei van Endless Summer 'The Original' biedt tuiniers werkelijk een eindeloze zomer vol ongelooflijke kleuren. Deze sterke plant is perfect voor zowel kleine als grote tuinen. Ze lenen zich zelfs uitstekend voor een bloemenarrangement of als snijbloem in een vaas voor een prachtige tafeldecoratie. Het opmerkelijkste kernmerk van deze plant is dat je deze van kleur kan veranderen van roze tot blauw met Endless Summer kleurpoeder.

'The Bride', ervaar de schoonheid van deze bijzondere Hortensia

Net zoals Endless Summer® 'The Original' voegt ook Endless Summer® 'The Bride' een heel seizoen leven en liefde toe aan de tuin. U kunt rekenen op veel bloemen, want de plant bloeit op zowel oud als nieuw hout. Hierdoor ervaart u de schoonheid van The Bride keer op keer. Puur witte bloemen met semidubbele bloembladen die geleidelijk doorkleuren met een zoete, roze gloed. Het ziekte- en meeldauwresistente blad vormt een aantrekkelijke groene achtergrond voor de bolvormige bloemen van 'The Bride'.

Hortensia 'Twist-n-Shout'

In 2011 introduceert Endless Summer de tuinhortensia 'Twist-n-Shout'. Het is de eerste bloeiende hortensia met platte, schermvormige bloemen. De nieuwe hortensia is te herkennen aan het donkere blad en de platte, schermvormige bloemen in de kleuren roze en blauw. De 'Twist-n-Shout' heeft de unieke eigenschap om op elke tak bloemknoppen te vormen. Je kunt in het voorjaar dus elke tak snoeien zonder de bloei van de bloem te stoppen.

Nieuw: 'BloomStar'

De nieuwste toevoeging van de collectie! 'BloomStar' geeft prachtig bloeiende bloemen en ongelooflijk mooie rood-paarse stengels en  donkergroene bladeren, die een groot contrast geven in uw tuin. Een andere fantastische eigenschap van 'BloomStar' is de mogelijkheid om de bloemen naar een kleur van wens te veranderen. Afhankelijk van de pH-waarde van de grond kunt u roze, paarse of blauwe bloemen krijgen. Als je bodem pH niet leidt niet tot de gewenste kleur, kan je met het speciale Endless Summer kleurpoeder de kleur alsnog wijzigen!

Voor meer informatie kan u surfen naar http://www.denolf.com/endlesssummer

Lees verder op Boomkwekerij De Nolf »

2 reacties

 • Caroline B. Caroline B. Ik heb 'the bride' staan in onze tuin. Het is inderdaad een prachtige plant met een zee van bloemen. Alleen jammer dat de witte bloemen na een regen bui vlug bruin verkleuren.
  Vrijdag 27 Juni 2014 om 07:22
 • Nan K. Nan K. Goedendag,
  Hortensia kan ik zonder aarzeling zeggen dat het mijn favoriete tuinheester is. Ik woon tegenwoordig 6 maanden in de tropen. zou ook graag daar hortensia om mij heen hebben. Ik heb ooit een witte ter plaatse gekocht, helaas verpieterde dat langzaam maar zeker. In de schaduw, in de volle zon, volop water, alleen water in de pot. Niets hielp.
  Heeft u adviezen? maakt me niets uit welke, liefst de eenvoudig, klassieke.
  Hartelijke groeten, Nan
  Vrijdag 27 Juni 2014 om 17:06

Log in om een reactie te plaatsen