MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Het verhaal achter Gardengirl

3079 x gelezen
GardenGirl door David Walraevens • Vrijdag 6 Juni 2014 Volg GardenGirl

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met GardenGirl.

GardenGirl werd oorspronkelijk ontworpen in Zweden door Petra Maison. Haar missie is vrouwen comfortabele en stijlvolle tuinproducten bieden, waarmee tuinieren een plezier wordt. De natuurlijke keuze voor vrouwen die innovatieve, functionele en opmerkelijke kleding en accessoires zoeken. De meeste kleren hebben ook een lifestyle-aspect waarmee u deze kan dragen buiten de tuin voor een wandeling op het strand of in het bos, shoppen naar planten of zaden of gewoonweg onze polo’s en shorts dragen als u op vakantie bent.

Het ontstaan van GardenGirl

Net als een rijpe aardbei ons doet denken aan een bloeiende zomertuin, herinnert de lijn GardenGirl ons aan de genoegens van al onze tuinierervaringen, ongeacht het seizoen.

In 2007 heeft Petra Maison de eerste zaden van het assortiment GardenGirl gezaaid.
Met mijn rubberlaarzen stevig in de zachte aarde kwam ik tot de ontdekking dat er geen kleding bestaat die praktisch, comfortabel en aantrekkelijk is voor tuinierende vrouwen. 

Dus heeft Petra Maison haar voorliefde voor tuinieren gecombineerd met haar carrière als drukbezette ontwerper om een assortiment praktische en tevens stijlvolle kledingstukken te ontwerpen, die geschikt zijn voor elke vrouw die graag in een mooie tuin werkt, of ervan droomt.

Wat als familiebedrijf is begonnen, breidde zich snel uit, en nu hebben wij een volledig team van mensen die zich wijden aan de ontwikkeling van het assortiment GardenGirl, met een aantal producten die geïnspireerd zijn door ideeën van klanten. Wij zijn trots op het feit dat de faam van GardenGirl de grenzen van het eigen land Zweden heeft overschreden, en dat het merk nu wereldwijd bekend is. Ondermeer in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Meer over de prachtige collectie

Onze tuinbroeken en salopettes zijn gemaakt van 100% katoen voor een natuurlijk, comfortabel draagplezier, en ontworpen met onze unieke stretch inzetstukken aan de zijkanten en speciale zakken voor invoegbare kniepads. Ze hebben een aantal zakken en vakken waarin u elk instrument dat u in de tuin nodig hebt kunt meedragen, zelfs uw telefoon; de knieën, zakken en enkelzomen zijn met nylon versterkt om te beschermen tegen vuil en vocht.
Deze slimme functies zijn, in combinatie met een vrouwelijke snit, wat onze producten werkelijk uitmuntend maken. 

Het assortiment GardenGirl is dus op basis van het succes van onze broeken en salopettes, uitgegroeid tot een complete kledingcollectie, die veel van deze zelfde functionaliteiten omvat. 

De nieuwe collectie van 2014 put inspiratie uit de traditonele Engelse tuinen. Ik weet zeker dat u snel uw favoriete producten zult ontdekken, misschien in de innovatieve serie voortreffelijk tuingereedschap, die speciaal voor vrouwenhanden zijn ontworpen. Of misschien dat u onze nieuwe After Garden Hand Rescue Kit onontbeerlijk zult vinden. 

Wat u ook kiest, ik kan u beloven dat u met de ervaring GardenGirl nog meer van uw tuin zult gaan genieten. 

Bezoek www.gardengirl.be en ontdek de prachtige collectie. Én vergeet u natuurlijk niet in te schrijven voor de -20% korting

Lees verder op GardenGirl »

1 reactie

  • Milly K. Milly K. Heb de site rondgeneusd en zoveel leuke spullen en kleding dat je bankrekening ervan gaat jeuken. Jammer genoeg heb ik nu het budget niet om die leuke salopette jurk te kopen...
    Ontzettend leuk concept "Garden Girl'!!!
    Vrijdag 6 Juni 2014 om 10:30

Log in om een reactie te plaatsen