Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het Verloren Paradijs

554 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Het Verloren Paradijs


Het verloren paradijs van beeldend kunstenaar Staf Timmers

Al jaren is Staf Timmers op zoek naar het verloren paradijs. Op elk doek, in elk beeld, maar ook in zijn tuin probeert hij een nieuwe wereld te scheppen. Middelheim in Antwerpen verbleekt hierbij.

Het is niet zomaar een beeldenpark, maar een tuin, waar elk beeld zijn eigen plek heeft. Als de schepper ooit nog eens een idee nodig heeft voor zijn "tuin van Eden", dan moet hij bij Staf langs.((L. Verbeeck) Een kronkelend paadje brengt je van de ene verrassing in de andere. Tussen hoge bomen voert het je naar een vijver.

Een pergola zweeft boven het water, een kippenren, een geïntegreerde siereendenvijver. Watervallen en bruggetjes over een beekje dat de ene waterpartij met de andere verbindt, een volière en mini-paardjes. Dat alles in een bloemenpracht, met bankjes en zithoekjes van waarop je kan genieten van de vele kunstwerken die de tuin sieren. Te bezoeken elk weekend van juni, juli en augustus van 13 tot 19 uur. Andere maanden en dagen enkel op verzoek. Groepen kunnen een geleid bezoek aan tuin en atelier afspreken, van mei tot september.

0032(0)11/52 35 02 email:staftimmers@belgacom.net website:www.staftimmers.be

Herebaan-Oost 113, 3530 Houthalen, België

opentuin1.jpg

 opentuin2.jpg 

opentuin3.jpgReacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen