MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Hobbytuintoepassingen met Betafence

1767 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Compostsilo

 

Compost is zeer belangrijk voor de tuin. Al het onkruid en een goed deel van het keukenafval kunnen in de compostsilo. Zo bespaart u op de factuur van de vuilniszakken. Betafence ontwikkelde een superhandig systeem. Het bestaat uit 4 panelen en 4 verbindingsstaven. De kompostsilo is gemakkelijk te verplaatsen en uit te breiden. Deze compostsilo kan je ook gebruiken als verplaatsbaar konijnenhok.

 

clip_image001(25).jpg

Arcoflor rozenboog

 

Met een rozenboog maak je een leuke doorgang en kan je optimaal gebruik maken van de ruimte. Plant een klimplant aan de voet van de rozenboog. Klimrozen bijvoorbeeld voelen zich heel goed met deze steun. Rozen bloeien ook beter als er wind doorheen kan waaien. Daarom ontwikkelde Betafence de Arcoflor rozenboog. Zo kan de wind alle schimmels en ziektekiemen van je klimrozen blazen en integreer je de rozen op een decoratieve manier in je tuin.

 

clip_image002(9).jpg

Decotube

 

Een lelijke regenpijp verander je in een mum van tijd in een stukje groen of een hangende tuin met de Decotube. Ook hier kan je gebruik maken van klimplanten. De decotube geeft ze de nodige steun zodat ze sierlijk rond de regenpijp kunnen groeien. Voorzie een voldoende ruim plantgat aan de voet van de Decotube. Maak je gebruik van Clematis dan is het nuttig om de basis van deze klimplant te beschermen. Dat kan door er bijvoorbeeld laagblijvende vaste planten rondom te planten.

 

clip_image003(8).jpg

Tuinwaspaal

 

Praktische toepassingen moeten ook hun weg vinden in de tuin. Neem nu de wasdraad. Hiervoor ontwikkelde Betafence twee tuinwaspalen waartussen groene waslijndraad gespannen kan worden. Dit is bij uitstek het meest ecologische én ergonomische droogtoestel.

 

clip_image004(4).jpg

Beschermen

 

Om jong zaai- en plantgoed te beschermen of om hoog opgroeiende vaste planten of éénjarigen wat steun te geven kan je restanten van afsluitingsdraad gebruiken. Hiervoor zijn Casanet en Hexanet van Betafence uiterst geschikt. Of heb je een strookje Pantanet Family over? Span het horizontaal, 40cm boven de grond en bevestig Multistick paaltjes. Daar groeien de stengels van de eenjarige snijbloemen heel vlot doorheen.

 

Meer info www.betafence.com

clip_image005(1).jpg

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen