MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Hoe tuinhout onderhouden ?

1119 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.
Hoe tuinhout onderhouden ?
Geen enkel Collstrop-product behoeft nog bescherming tegen aantasting door schimmels, insecten of houtrot. Wil u echter het uitzicht van het hout zo perfect mogelijk houden, dan kan u gebruik maken van volgende verfraaiingsproducten :
  • Collstrop Special Colour : benadert de originele kleur van het hout en kan tevens de vergrijzing tegengaan of vertragen. Voor elke houtsoort is er een gepast product. Vraag info aan uw dealer.
  • Collstrop Special Care (enkel voor grenen): een voedingsbeits die het houtoppervlak beschermt tegen natuurlijke slijtage en mosvorming. Vochtopname wordt aanzienlijk vertraagd, zodat de kans op zwelling en vervorming van het hout sterk vermindert.
  • Collstrop Deep Cleaner : geeft vervuilde en vergrijsde hardhoutsoorten hun oorspronkelijke kleur terug. Na behandeling met dit product kan Special Colour de kleur van het hout vrijwaren.
  • Collstrop All Cleaner : breekt op natuurlijke wijze de groenvorming af. Niet alleen toepasbaar op hout, maar ook op andere door groenaanslag geteisterde materialen.
  • Collstrop Special Treatment (enkel voor grenen) : door dit product op doorgezaagde oppervlakken te strijken gaat de optimale impregnatiebescherming niet verloren.
  • Collstrop Special Paint is een watergedragen verf voor buitenschrijnwerk en is beschikbaar in diverse kleuren. Ideaal voor wie iets apart wil…

    Meer info:www.collstrop.be

 clip_image001.png

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen