MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Hortensia Cloudi: met je hoofd in de wolken

3171 x gelezen
BEST-select door BEST-select • Donderdag 10 Oktober 2019 Volg BEST-select

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met BEST-select.

BEST-select presenteert met trots de nieuwste toevoeging aan hun assortiment: de Cloudi. De pastelgetinte hortensia oogt romantisch, maar is even sterk en resistent als zijn soortgelijken. Om de cultivar in de kijker te zetten trakteert BEST-select op dromerige wenskaarten. Klanten ontvangen het uniek pakketje bij aankoop van de Cloudi of een andere BEST-select-plant.

Hydrangea Cloudi

Ken jij de Cloudi hortensia al? De hortensia is het mooie resultaat van de soortkruising tussen Hydrangea serrata en Hydrangea macrophylla. Een stevige kruising, waardoor Cloudi zeker niet moet onderdoen voor zijn soortgelijken. De plant is fors en sterk opgebouwd en is daarom bestand tegen forse wind- en regenbuien.

De romantische cultivar is wit maar ontpopt zich in zachte wolkjestinten: pastelblauw of poederroze. Welk kleur de plant krijgt hangt af van de zuurtegraad van de bodem. Hydrangea Cloudi gaat ongesnoeid 80 tot 120 centimeter de hoogte in. In getemde vorm houdt ze het bij 60 à 80 cm. Laat de Cloudi stevig in een pot staan of plant ze heel het jaar door aan in de tuin.

Gratis wenskaarten 

Cloudi speelt de hoofdrol in de BEST-select-actie. Om de nieuwigheid te vieren krijg je in deelnemend tuincentra gratis een pakketje wenskaarten bij aankoop van een Cloudi of een andere BEST-select-plant. Het pakketje bestaat uit enkele wenskaarten, aangevuld met een informatief BEST-select boekje. Met de dromerige wenskaarten zit je direct met je hoofd in de wolken. Ontdek hier jouw deelnemend tuincentrum.

 

Lees verder op BEST-select »

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen