MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Houten woonwagens en cabanes van Lust4life

4667 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Authentieke charme gecombineerd met hedendaags comfort. Nooit eerder waren de mogelijkheden om paradijselijke oorden in de hele wereld te bezoeken, groter dan vandaag. Echter, nooit eerder gaven mensen ook zoveel geld uit aan het creëren van een eigen stukje paradijs – bij hen thuis of in hun tuin. De exclusieve houten woonwagens en cabanes van Lust4Life kunnen alvast meehelpen om die droom te creëren. Ze combineren immers de charme van een stukje nostalgie met hedendaags comfort en bieden op die manier een perfect antwoord op de vraag van consumenten die op zoek zijn naar een uniek plekje om een hobby te beoefenen, als speelruimte voor kinderen, of simpelweg als extra gastenkamer. Flexibiliteit en unieke ontwerpen op maat zijn dan ook dé kernwoorden van Lust4Life.

lust4life_roulotte_henri.jpg 


Houten woonwagens – of roulottes - hebben altijd tot de verbeelding gesproken. Ze staan voor een zekere vrijheid en escapisme en ze doen zonder twijfel dromen. De woonwagens van Lust4Life brengen die nostalgie en romantiek perfect tot leven, weliswaar met een hedendaagse toets en voorzien van modern comfort. De woonwagens hebben allemaal een dubbelwandige houtconstructie met tussenliggende isolatie, er is dubbele beglazing en er ligt elektriciteit.

De woonwagens hebben een maximale hoogte van 3m61 en breedte van 2m57. Qua lengte kan je standaard kiezen uit 5m60, 6m10, 6m60, 7m10 of 7m60, maar andere afmetingen zijn ook absoluut mogelijk. De inrichting en de afwerking kunnen eveneens volledig naar eigen wens uitgevoerd worden. Het is zelfs mogelijk om sanitair en verwarming te voorzien. Kortom, variatie troef. Het resultaat is een uniek stukje paradijs in je tuin – volledig op eigen maat - dat kan fungeren als extra gastenkamer, bureau- of hobbyruimte, zelfs als sauna en wellnessruimte, maar evengoed als speelkamer voor de kinderen of relaxatieruimte.

lust4life_cabane.jpg


Vakantie in eigen tuin.

Zeg ‘strandcabine’ of ‘cabane’ en je fantasie voert je meteen weer mee naar je kindertijd aan zee. Ook hier is nostalgie troef. Toch kunnen deze cabanes eveneens het perfecte decor vormen in een eigentijdse tuin. En de toepassingen zijn legio: van omkleedruimte aan je zwembad of zwemvijver, tot opbergruimte voor je tuingerief of buitenspeelgoed van de kinderen of waarom niet: als compacte wellnessruimte. Je kan kiezen voor de uitvoering met of zonder wielen en naargelang de functie opteer je voor een stalen of houten chassis. Je bepaalt ook zelf of en waar er een zitbank komt en welke elektriciteitsaansluitingen moeten voorzien worden. Of je kan er ook eentje helemaal op maat laten maken. Lust4Life staat voor unieke realisaties, geïnspireerd op het verleden, maar gebouwd voor de toekomst. Door duurzame materialen als hout te gebruiken en een brede waaier aan opties te bieden, presenteert Lust4Life je een wereld en het gevoel van ver reizen - maar toch dichtbij.


Algemene info cabanes en woonwagens.

  • Richtprijs voor een cabane: vanaf 3.800 Euro (excl. BTW)
  • Richtprijs voor een woonwagen van 5m60 op 2m45, met een bedbank voor 2 personen: vanaf 35.000 Euro (excl. BTW) De woonwagens en cabanes van Lust4Life eens van dichtbij bekijken? Dat kan! Maak een afspraak en breng een bezoekje aan de kijktuin: Beentjesstraat 30 - 9850 Poesele.
  • Voor meer informatie over Lust4Life, contacteer dan: H&L bvba - Frank Lust +32 (0)476 63 52 17

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen