MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Last van insecten? Bevries ze met KB Freeze

7691 x gelezen
Astrid S. door Astrid Stuer • Vrijdag 10 Juni 2016 Volg Astrid S.

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met I Love My Garden.

De zomer staat voor de deur. Dit betekent lange dagen, hogere temperaturen en warme zonnestralen. Puur genieten dus, op één klein detail na: muggen! Het continue gezoem, de prikken en de immense jeuk achteraf zijn een domper op het feestgedruis. 

Hou je huis muggenvrij

Je huis muggenvrij houden is sinds kort een koud kunstje. Wil je muggen verjagen, dan raden we KB Home Defense Freeze aan. Dit is een handige spray die muggen, maar ook andere insecten zoals: spinnen, wespen, motten, mieren, bevriest bij een temperatuur van -45 graden celcius. Bovendien maakt het geen vlekken op muren, tegels of ramen. Even schudden voor gebruik, gedurende 5 à 6 seconden spuiten op het insect en het bevriest in geen tijd! Zorg er wel voor dat je slechts één insect tegelijk bevriest, wanneer ze stilzitten. Zo bekom je het beste resultaat en heb je geen last van beten.

Kattenkruid op je terras

Wil je buiten muggen op een afstand houden, dan kan kattenkruid een optie zijn. Kattenkruid is immers efficiënter dan Deet of muggenspray. Plaats enkele planten op het terras en geniet van een muggenvrije avond. Wil je meer weten over KB Home Defense Freeze of de krachten van kattenkruid? Check www.ilovemygarden.be

Lees verder op I Love My Garden »

9 reacties

 • Rik G. Rik G. Moet je dan ook op hun staart spuiten net zoals je zout op de staart van vogeltjes moet strooien om ze te vangen ???
  Vrijdag 10 Juni 2016 om 10:52
 • Mélisande B. Mélisande B. lijkt me allemaal verre van diervriendelijk... waarom moet alles meteen maar weer dood?
  smeer jezelf in met (etherische) lavendel olie en muggen laten je met rust.
  Hang een bruine papieren zak op en wespen denken dat er al een kolonie zit dus blijven weg.
  Spuit je huis in met antispin en weer een probleem opgelost.
  Kortom: vriendelijke middeltjes genoeg...
  Vrijdag 10 Juni 2016 om 12:18
 • Marc D. Marc D. Spinnen zij GEEN insecten. Alle insecten hebben zes poten. Doodt ook nooit spinnen. Laat die beestjes leven. Marc De Corte
  Vrijdag 10 Juni 2016 om 15:50
 • Heidi Heidi Eens met het hier bovenstaande. En kattenkruid? Joepie! Rollen alle katten van de buurt straks door je tuin. Met alles wat die weer meebrengen aan 'ongemak'. Ik plant expres géén kattenkruid om die reden. Hoewel een mooie plant. En DEET afraden is niet slim want tot nu (tot in de tropen toe) het enige werkelijke beschermingsmiddel tegen insectenbeten.
  Vrijdag 10 Juni 2016 om 15:59
 • Stefan T. Stefan T. Hoe ongepast om in deze groene omgeving reclame te maken voor insectenverdelgers!!?? Komaan "Mijn Tuin"! Niet alles voor het geld he...
  Vrijdag 10 Juni 2016 om 16:44
 • Marc D. Marc D. Spinnen zij GEEN insecten. Alle insecten hebben zes poten. Doodt geen spinnen. Laat de diertjes leven. Marc De Corte
  Vrijdag 10 Juni 2016 om 18:31
 • Elise B. Elise B. Super spul lijkt me ik haat muggen (daar zou ik dat middel dan absoluut voor willen proberen)!!!
  Zaterdag 11 Juni 2016 om 22:09
 • Elise B. Elise B. Super cool
  Zaterdag 11 Juni 2016 om 22:10
 • Johan U. Johan U. Zorg er wel voor dat je slechts één insect tegelijk bevriest, wanneer ze stilzitten. Zo bekom je het beste resultaat en heb je geen last van beten.
  Wat een onzin om ze dan met een dure bus dood te spuiten .
  Onder die ideale omstandigheden is een opgevouwen krant of nog beter: een vliegenmepper de meest simpele oplossing. Dit is gewoon commerciële lulkoek!
  Maandag 20 Juni 2016 om 17:49

Log in om een reactie te plaatsen