MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Limburgse tuinaannemer - Zilver cat. + 1000 m2

1774 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Project: Minimalistische, mediterrane en zen getinte tuin

Tuinaannemer: Willy Reynders - Beringen www.tuinen-reynders.info

De eigenaar van deze moderne woning is van Italiaanse afkomst en beroepsmatig bezig met architectuur en modetrends. De tuin moest perfect aansluiten bij de woning en het ganse jaar door mooi zijn en rust uitstralen. 

reynders_2.jpg De blikvanger in deze tuin is het grote zwembad met bijbehorende terrassen.

reynders_3.jpg Opvallend is ook de inlandse eik waarvan de takken gesnoeid worden als een bonsai. Hij wordt omgeven door massieven van lonicera en Hydrangea paniculata. De beplanting is vooral onderhoudsvriendelijk. Naast de massieven van Lonicera, Carpinus betulus en Ilex meservaea, werd er gekozen voor bloeiende heesters zoals Hydrangea, Cornus kousa en rozen. Bolvormen van Taxus baccata en Buxus sempervirens. In potten werden vooral Agapanthus toegepast en Acers die zorgen voor een aangepaste sfeer.

reynders_5.jpg Tussen de tuin en de woning bevindt zich een strakke, moderne waterpartij die zorgt voor een mooie weerspiegeling van het huis en het groen.

reynders_1.jpg De eigenaar hecht veel belang aan privacy, daarom werd de tuin langs de straatkant volledig afgesloten, deels met hagen en muren.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen