MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Livium Louvredaken

7550 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

louvredaken 

Livium Creative Louvres introduceert de eerste waterdichte terrasoverkapping met beweegbare louvres. Gemaakt als letterlijk openluchtdak voor terras, patio of balkon. En ook schitterend als open veranda. Wil je zon, dan gaan de louvres wijd open. Heb je liever schaduw, dan temperen de louvres het licht. Regent het? Sluit de louvres en patio of terras zijn waterdicht overkapt.

De louvredaken van Livium Creative Louvres zijn vervaardigd uit duurzaam aluminium. Doordat ze 180° roteren kun je er letterlijk alle kanten mee uit. Elk plan van de architect of aannemer kan worden uitgevoerd. Een kwestie van maatwerk dus. Esthetiek en comfort zijn de sleutelwoorden. Waar traditionele overkappingen het daglicht weghalen en waardoor achterliggende vertrekken weinig lichtinval krijgen, lost Livium dit probleem op met het Louvredak, dat naar wens kan worden geopend of gesloten. Bij mooi weer kunnen de lamellen helemaal open en ontstaat de sensatie van puur buiten leven. Genieten op patio en terras kan nu het hele jaar door, zelfs bij overmatige zon of overvloedige regen.

Livium Louvredaken sluiten naadloos aan bij alle vormen van architectuur. Sfeer en uitstraling worden voor een groot deel bepaald door de gekozen kleur en bouwkundige constructie. Architecten, aannemers en/of constructiebedrijven worden betrokken bij de beslissingsfase om de aanbouw zo natuurlijk mogelijk over te laten vloeien naar de stijl van het huis. De zonnige daken worden in Nieuw-Zeeland vervaardigd en vervolgens naar België verscheept. De louvredaken worden door het Belgische Liviumteam ter plaatse op maat gemaakt, geplaatst en afgemonteerd.

Advies verkoopprijs: Livium Louvredaken vanaf € 600,00 tot € 950,00 (naar gelang de m²).

Meer info: LIVIUM.BE

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen