MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Nieuw: DCM Naturapy®, voor en door de natuur

3233 x gelezen
DCM door DCM • Vrijdag 1 April 2016 Volg DCM

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met DCM Naturapy.

Vanuit de expertise als organische meststoffenfabrikant, gespecialiseerd in bodemvruchtbaarheid, natuurlijke plantenvoeding en biodiversiteit introduceert DCM met DCM Naturapy® een uiterst toegankelijk concept met duurzame oplossingen voor tuinproblemen van vandaag én morgen.

Deze "therapie voor en door de natuur" gaat uit van het gezond starten en gezond houden van planten eerder dan het genezen ervan. De producten onder het DCM Naturapy® label zullen in eerste instantie preventief de groeikracht van de plant verhogen en de planteigen weerstand versterken op een geheel natuurlijke wijze. Zo is de plant alvast minder vatbaar voor mogelijke problemen.

Daarnaast bevat het DCM Naturapy® assortiment een selectie natuurlijke vijanden uit de professionele tuinbouw om biologische evenwichten in de tuin na te streven en de meest voorkomende plaaginsecten, zoals engerlingen, bladluizen, spintmijten, coloradokevers en taxuskevers, fruitmotten, enz. op een biologische manier aan te pakken.

Waar nodig biedt DCM Naturapy® ook curatieve middelen om plantenziekten zoals witziekte en bladvlekkenziekte doeltreffend te bestrijden, maar steeds met aandacht voor een verantwoord groenbeheer.

Het DCM Naturapy® logo zal duidelijk herkenbaar zijn op alle producten die volgens de DCM Naturapy® filosofie ontwikkeld zijn. Dit uitgekiende assortiment gebruiksvriendelijke producten en vernieuwende oplossingen kunnen we indelen in de volgende productgroepen:

Met een sterke focus op onderzoek en eigen productontwikkeling, waarbij de DCM Naturapy® filosofie centraal staat, blijft DCM zich geïnspireerd toespitsen op de verdere uitbouw van zijn groene en innovatieve productassortiment voor zowel de professionele als de particuliere tuinliefhebber. Er wordt dan ook continu gewerkt aan de optimalisering van een pro-actief totaalconcept met respect voor Moeder Aarde.

DCM Naturapy® producten zijn nu online exclusief te koop bij MijnTuin.org !

Lees verder op DCM Naturapy »

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen