MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

OUTR enter the outside: Samen koken / tafelen / genieten

1888 x gelezen
door Astrid Bodequin • Vrijdag 30 April 2021

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met OUTR.

OUTR staat voor een mooi en kwalitatief gamma outdoor-producten die het samen buiten zijn, het samen koken en het samen genieten van lekker eten nog fijner maken.

In het gamma zitten zowat alle mogelijke outdoor producten die met vuur en warmte te maken hebben: de traditionele kettle BBQ, de Japanse Kamado voor wie het iets meer mag zijn, de Plancha als “vuurring” om je aan te verwarmen of om op te koken, maar ook terrasverwarmers op gas voor wie voor gebruiksgemak kiest. Het gamma wordt aangevuld met de nodige accessoires, werktafels en stijlvolle houtopslagsystemen.

OUTR is hét merk voor al wie gewoon wil genieten in eigen tuin. Genieten van vuur en het buitenleven. Of zoals de slogan luidt: Enter the Outside. Sinds kort werd het OUTR gamma uitgebreid met een nieuw merk: ENO.

 

ENO Plancha gas/elektra

ENO is een gerenommeerd Frans merk van outdoor kookapparaten dat volledig op Franse bodem ontworpen en geproduceerd wordt. Deze specialist in emailleren is reeds sinds 1909 aan de slag om zijn kooktoestellen te perfectioneren - een streefdoel dat ze vandaag méér dan bereikt hebben.

De ENO kooktoestellen op gas of elektriciteit hebben één ding gemeen: de dikke gietijzeren bakplaat, ook wel plancha genoemd, die is afgewerkt met meerdere lagen hoogwaardige email. ENO geeft een levenslange garantie op deze plancha. Bakken op een plancha biedt heel wat voordelen aan de gebruiker. Je kan rechtstreeks op deze plaat bakken om een gezond gerecht op tafel te toveren, vetstoffen worden overbodig. De ingrediënten komen op geen enkele manier in aanraking met een vlam, waardoor ze ook niet kunnen verbranden. Deze toestellen kunnen daarenboven tot 350°C opgewarmd worden, waardoor je in no time heerlijke gerechten op tafel kan toveren.

Zonder grill is het ook onmogelijk voor de voedingswaren om door het rooster te vallen. Geen vlam is ook geen rook- of geurhinder bij de buren, waardoor een ENO ook ideaal is voor op het terras van een appartement. Omdat de gebruiker zelf een perfecte controle heeft over de temperatuur kan werkelijk alles bereid worden op een plancha: vlees, vis, groenten, aardappelen, fruit, … Ook na het bakken is een plancha interessant in gebruik. De reiniging is bijzonder eenvoudig en goedkoop: met water en staalwol ziet de plancha er in een handomdraai uit als nieuw.

Het gamma van ENO omvat naast de kooktoestellen ook een breed assortiment aan nuttige kooktools en accessoires. Met het Modulo meubilair kan de gebruiker aan de slag om een complete buitenkeuken te gaan bouwen. Toch liever een toestel dat snel naar het tuinhuis of de garage kan verhuizen? Ook dat kan als de plancha gecombineerd wordt met een roltafel, of als de gebruiker meteen kiest voor een variant op wieltjes (pack).

Meer info en inspiratie op de OUTR Facebook pagina. Het OUTR gamma in de webshop vind je hier.

Lees verder op OUTR »

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen