MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Picknicktafels, picknickbanken van Cassecroute

1199 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

ronde_picknicktafel_landelijk.jpg

In het enorme aanbod van tuinmeubelen blijft er nog altijd een rol weggelegd voor de picknicktafel. Iedereen kan zich wel het beeld voor ogen roepen van dit tuinmeubel avant la lettre, dat in ons collectief geheugen zit. De hedendaagse versies hebben weliswaar een enorme metamorfose ondergaan die volop kan wedijveren met de andere 'standaard' tuinmeubelen. Deze picknicktafels zijn mooi, praktisch én comfortabel. Vooral de meubels die ontwikkeld worden door het Belgisch bedrijf Cassecroute. Dit bedrijf vaart een heel eigen koers en gelooft niet in de verkoop met tussenpersonen. Zij leveren rechtstreeks aan de consument.

Bij Cassecroute worden sinds 2008 picknicktafels, picknickbanken en tuinmeubelen gemaakt die generaties meegaan en waar je kleinkinderen nog van zullen genieten. Hout of aluminium en staal zijn de componenten voor deze frisse en moderne design picknicktafels. Sinds 2012 is de collectie verkrijgbaar in gecoat aluminium en dat in een RAL-kleur naar wens.

In de collectie zitten zowel de 'traditionele' rechte tafel, een vierkant (Carré) en een rond (La Grande Ronde) model. De 'traditionele' is verkrijgbaar uit één stuk tot een lengte van 14 m. La Grande Ronde is geschikt voor 8 tot 12 personen.

Meer info over het assortiment en prijzen : www.cassecroute.be

  [fotoboek=112]

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen