MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Reiniging van terrassen en opritten

2830 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Reiniging van terrassen en opritten. NU OOK TUINMEUBELEN!! Het Terrazza®-procédé


Terrassen en opritten reinigen en onderhouden zonder hogedrukreiniger of allerlei producten: het kan nu inderdaad. We ontdekten deze mogelijkheid op een demo van TERRAZZA MC®  en waren aangenaam verrast door het resultaat. Geen hocus-pocus, maar effectief een prima resultaat.

TERRAZZA MC® is een jong en dynamisch bedrijf uit Lochristi, dat een eigen innoverend procédé ontwikkelde voor het onderhouden van klinkers, natuursteen, hout, etc. Zij richten zich zowel op de particuliere markt als de industriële sector. Klinkers, natuursteen en bangkirai zijn een streling voor het oog in nieuw aangelegde opritten, terrassen, paden en parkings. Maar al na een paar maanden treedt er vervuiling op en moet er worden ingegrepen, helaas, meestal gebeurt dit te drastisch! Het probleem wordt vaak met de hogedrukreiniger te lijf gegaan of met chemische producten met als gevolg onherroepelijk, blijvende schade aan oprit, terras of paden.  Door deze schade worden klinkers, natuursteen of bangkirai nog sneller vuil.

Revolutionair is dat TERRAZZA MC® resoluut afstapt van reiniging met hogedruk en met chemische producten.  Op de website  www.terrazzamc.be kan je dit procédé ontdekken. Op de diverse videobeelden kan u zich een beeld vormen van de werkwijze en het resultaat. Vrij recente testen hebben ook aangetoond dat hardnekkige korstmossen en bruine vlekken van ijzersulfaat (antimos) via de Terrazza MC- borstel efficiënt kunnen verwijderd worden.

Er is ook het allernieuwste concept : de ontwikkeling van een kleinere borstel en een aangepaste machine die toelaat om nu ook verticale reinigingen uit te voeren.

Hierbij denken we bijvoorbeeld aan de reiniging van tuinmeubelen, - decoratie, - schermen, - poorten, beelden, boordstenen, hekstijlen en muurtjes.

Het spreekt voor zich dat de mogelijkheden en toepassingen hierdoor enorm uitgebreid worden. Momenteel wordt er trouwens ook intens geproefdraaid met grote Terrazza MC - borstels.


• Regelmatig geven ze bij TERRAZZA MC®  demonstraties en workshops. Zo is er een demo voorzien op de bloemenmarkt van Lochristi die doorgaat op 14 april in het centrum van Lochristi tussen 10.00 en 18.00 uur. U kan daar zelf vaststellen hoe men bij TERRAZZA MC®  tewerk gaat.


• TERRAZZA MC® is vandaag actief op zoek naar particulieren en bedrijven die een zelfstandige Terrazza MC – franchise willen opstarten en uitbouwen in België of Nederland. ”Kiezen voor een Terrazza MC - franchise is immers kiezen voor een gloednieuw, beschermd, uniek en totaalconcept in de reiniging van opritten, terrassen en veel meer!”

Indien u meer informatie wenst of bijkomende interesse hebt in een Terrazza MC franchise, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen via e-mail, info@terrazzamc.be of telefonisch op de nummers 0475/308497 of 0475/308432.  

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen