MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Resultaten van het Biocovers® onkruiddoek Testpanel

2049 x gelezen
door Sabine Victor • Zondag 10 Juli 2016

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met Biocovers.

Afgelopen maart lanceerde Biocovers® samen met MijnTuin.org een oproep om testpersonen te vinden voor het onkruiddoek. Maar liefst 288 hobbytuiniers uit Vlaanderen en Nederland stelden zich kandidaat om BIOCOVERS® uit te testen! Uit de inzendingen werden 7 winnaars geselecteerd die het onkruiddoek konden testen (10m² + 25 bevestigingspinnen). Zij gaven in ruil hun feedback over het product.

Wat is Biocovers® nu weer? We frissen graag uw geheugen nog eens op!

Biocovers® is een 100% biodegradeerbaar en composteerbaar onkruiddoek voor 100% gemaakt uitgaande van plantaardig materiaal. Het doek gaat 3 tot 5 jaar onkruidgroei vermijden op een ecologisch verantwoorde en onderhoudsarme manier. Het doek dient bovendien niet bedekt te worden met schors. Neem zeker een kijkje op de website www.biocovers.eu voor meer informatie.

 

We presenteren graag een aantal resultaten van het testpanel.

De testpersonen vonden het doek zeer eenvoudig om te installeren. Gemiddeld was maar een halfuurtje nodig om de 10m² te installeren en te fixeren (vastpinnen en/of ingraven van de randen). Het duurde ongeveer 6 minuten om een plantje aan te brengen. De testers waren zeer te speken over het installatiegemak en het neutrale, natuurlijke uitzicht van de mat. 

We geven u graag ook enkele foto’s mee van verwezenlijkingen, zowel in de moes- als siertuin!

 

Case 1: sla plantjes


 

Case 2: voortuin


 

Wens je meer info over het biodegradeerbaar en composteerbaar onkruiddoek van Biocovers®, neem dan een kijkje op de website http://www.biocovers.eu

Lees verder op Biocovers »

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen