MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Schanskorven van Betafence

1844 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Geen doe-het-zelver of creatieveling die blijft stilzitten eens hij of zij weet wat je allemaal kan doen met de schanskorven van Betafence. Tuintafels, een bankje, een decoratief muurtje, een element van rust in een Japanse tuin,… de schanskorven zijn multi-toepasbaar en heel decoratief in elke tuin!

Wat is een schanskorf?
De schanskorf of steenkorf van Betafence is een stabiele korf in gaas die kan gevuld worden met verschillende soorten stenen. Dit natuurmuursysteem is het ideale middel om een natuurlijke uitstraling te geven aan tuinmuren, bankjes, tuintafel of allerlei decoratieve elementen. 

Schanskorven zijn heel gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen. De toepassing kies je zelf, voor de vulling kan je je creativiteit botvieren en ook qua vorm heb je alle vrijheid: je kan de schanskorven immers zowel naast als op elkaar plaatsen. Zo kan je je tuin ook op elk moment een nieuwe look geven. 

gabion box 1.jpg


Voordelen van een schanskorf

  • Stabiele korf in gaas met natuurlijke steenvulling
  • Perfecte vormgeving voor tuinen en terreinen
  • Variabel inzetbaar in nagenoeg alle windstreken
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Verandering inplanting op elk moment mogelijk.
     


Nuttig en decoratief

Schanskorven hebben echter ook een hoge decoratieve waarde en vinden hoe langer hoe meer de weg naar tuinen en terrassen, als afscheiding of gewoon als decoratief element.

gabion box 2.jpg


Grenzeloos gebruik

De Betafence schanskorf kan in de tuin dienst doen als bodemversteviger, decoratief muurtje maar ook als aantrekkelijke creatie voor buitengewone tuinmeubelen en terreinindelingen. De schanskorf is zodanig voorgemonteerd dat elke Doe-het–zelver  in een handomdraai zijn creatief ontwerp installeert in de tuin. Betafence levert  de schanskorven in verschillende afmetingen.


Perfecte integratie

De vulling van de korven kan aangepast worden aan de omgeving of de kleuren in de tuin: de steensoort, de afmetingen, de kleuren, alles kan naar wens aangepast worden aan je persoonlijke smaak. De schanskorf van Betafence is veelvuldig inzetbaar en een absolute vormgever. De voordelen liggen voor de hand, of je nu tuinliefhebber bent of landschapsarchitect.

 

gabion box 3.jpg

schanskorf1b.jpg

schanskorf5b.jpg

Klik hier voor een aansluitend artikel rond schanskorven

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen