MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Snoeien, leiden en aanbinden - Bob Flowerdew

944 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Snoeien bob flowerdew.jpg

Snoeien, leiden en aanbinden behoort tot de nieuwe serie mooie en nuttige boekjes over tuinieren. De deeltjes, die zich steeds op een praktisch thema richten zijn het resultaat van de ruim 30 jaar ervaring die de bekende en geliefde tuinspecialist Bob Flowerdew opdeed in zijn tuin en tijdens het schrijven van talloze succesvolle boeken over (biologisch) tuinieren.

Dit boek maakt korte metten met de fabels over snoeien en leiden en zorgt ervoor dat het voor iedereen makkelijk gemaakt wordt. Bob legt uit wat de beste snoeitijd is voor elke plant, boom en struik en hoe men door snoeien ervoor kan zorgen dat ze meer bloemen en vruchten geven. Hij legt het snoeiproces op zijn gebruikelijke heldere en no-nonsense-manier uit.

Bob Flowerdew is een van de bekendste moestuinders van Groot-Brittannië. Al meer dan vijfentwintig jaar verrast hij andere tuiniers met zijn tuin in het Engelse Norfolk, waarin hij bijna alle groenten, vruchten, kruiden en eetbare bloemen kweekt die er bestaan. Bob kweekt biologisch zonder gebruik van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen en eet, al zolang hij zich kan herinneren, het hele jaar uit eigen tuin

 

Titel: Zaaien, planten, water geven en mesten
Auteur: Bob Flowerdew
Uitgeverij: Fontaine uitgevers
ISBN: 978-90-5956-395-7
Prijs: € 12.95

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen