MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Oase Swimskim: pomp, skimmer en beluchter

2066 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

De SWIMSKIM 25 van vijverspecialist OASE is een handige vijverhulp die dankzij de combinatie van 3 functies – pomp, skimmer en beluchter - het hele jaar rond van pas komt.

In de lente- en zomermaanden kan een waterpartij extra zuurstoftoevoer gebruiken. De circulatiepomp met een capaciteit van 2500 l/u zorgt ervoor dat het vijverwater in beweging blijft. Een zuurstofinjector houdt  de zuurstofvoorziening in stand.

 2._OASE_Swimskim.jpg

In een vijver waarin biologisch evenwicht heerst, is het water helder en van goede kwaliteit. In de herfst vormen afgevallen bladeren - die naar de vijverbodem zakken en daar langzaam rotten -  en andere vuildeeltjes die de algengroei bevorderen, een bedreiging voor het vijverevenwicht. De skimmerfunctie jaagt deze vuildeeltjes krachtig en snel naar een opvangkorf vooraleer ze de kans krijgen om het biologische vijverevenwicht te verstoren. De opvangkorf  is gemakkelijk leeg te maken.

Ook in de wintermaanden kan u op de SWIMSKIM 25 rekenen.  Om een gedeelte van de vijver veilig ijsvrij te houden, bewijst de beluchterfunctie van de SWIMSKIM 25 zijn nut.  De geproduceerde luchtbellen zorgen voor een opening in de ijslaag.

SWIMSKIM 25 is geschikt voor vijvers met een oppervlakte van maximum 25 m². Het toestel is uitgerust met een antivorstsysteem en past zich automatisch aan aan elke waterstand.   

De SWIMSKIM 25 is te koop in de gespecialiseerde vijver- en tuincentra. Voor meer informatie kan je surfen naar www.oase-livingwater.com


 1._OASE_Swimskim.jpg  

6._OASE_Swimskim.jpg  

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen