MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Tuin van het jaar in Nederland

871 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Mooiste tuin van Nederland in 2008


 tuin_van_het_jaar_1.jpg

De mooiste tuin van Nederland ligt in Delft. Dat is de uitkomst van de hovenierscompetitie de Tuin van het Jaar 2008. Na beoordeling door de Vaste KeuringsCommissie (VKC) is Hoveniersbedrijf Louis van der Meijden uit Delfgauw met een tuin in Delft uitgeroepen tot de winnaar van de mooiste particuliere tuin van Nederland. Dit bedrijf mag een jaar lang de titel “de Tuin van het Jaar 2008” dragen.  tuin_van_het_jaar_2.jpg 

De winnende inzending (de tuin met de hoogste score) van Louis van der Meijden uit Delfgauw bestempelde de vakjury als volgt: er is een dynamische tuin met een perfecte aansluiting op het huis ontstaan. De tuin is open en toch besloten en de overgang van de tuin naar de omgeving is aan de achterzijde knap opgelost. De gezamenlijke beplanting is daar bijvoorbeeld uitstekend gebruikt. 

tuin_van_het_jaar_3.jpg 

Alle ingezonden tuinen werden beoordeeld door een onafhankelijk vakkundige jury in opdracht van het Hoveniers Informatiecentrum. Naast criteria als ontwerp, dode materialen en beplanting, betrokken de juryleden ook de wensen en eisen van de tuineigenaar bij de beoordeling. 

tuinvanhetjaarbb.jpgtuin_van_het_jaaraa.jpg
  MEER INFO
• LOUIS VAN DER MEIJDEN - WEBSITE
• JOS VAN DE LINDELOOF  -  WEBSITE

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen