MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Tuinverlichting

1645 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Houten tuinverlichting

Een onverlichte tuin vormt 's avonds en 's nachts een donkere vlek. Door opvallende of discrete lichtaccenten aan te brengen, een tuinpad te accentueren of gezellige lichthoekjes te creëren, brengt u extra sfeer en veiligheid in uw tuin. Kortom, met de gepaste tuinverlichting plaatst u uw tuin in alle seizoenen in de spotlights.

Tuinhoutspecialist Collstrop introduceert een gloednieuw gamma van functionele en decoratieve houten tuinverlichting. Het assortiment biedt voor elk wat wils: verduurzaamd grenenhout of exotisch padoek, klein of groot, rond of vierkant.

Zoals alle andere verduurzaamde Collstrop-producten is ook de tuinverlichting vervaardigd van vakkundig verduurzaamd grenenhout, een garantie voor schimmel- en rotvrij hout, zelfs in de meest barre weersomstandigheden. De hoge kwaliteit van het Collstrop-tuinhout herkent u aan de ingebrande kwaliteitswaarborg van 25 jaar. Padoek is een van nature duurzame houtsoort (klasse 1) die zeer geschikt is voor buitengebruik. Het Afrikaanse hout heeft een opvallende rod ekleur en een uitgesproken houttekening, en vergrijst snel onder invloed van zonlicht. Ook na de vergrijzing blijft het karakteristieke houtpatroon duidelijk zichtbaar.

De houten tuinverlichting van Collstrop is voorzien van witte, rode, blauwe of groene LED-verlichting van 2 W (15 dioden) of 4 W (30 dioden). LED-verlichting gat gemiddeld zo'n 80.000 branduren mee. Concreet: wanneer de tuinverlichting elke dag 4 uur brandt, houdt de lamp 55 jaar lang stand. Naast de lange levensduur is LED-verlichting ook een goede keuze inzake laag energieverbruik. Bijkomen (kind)vriendelijk voordeel is dat de lamp niet opwarmt tijdens het branden. De LED-verlichting voldoet aan de IP 67-norm die borg staat voor een volledige waterdichtheid.

De ronde en vierkante grondspots (2 W en 4 W) zijn afgewerkt met een inox afdekplaat en helder glas. Ze kunnen in een terras of vlonder worden ingewerkt en zorgen voor een hedendaags lichteffect.

De houten tuinverlichting van Collstrop laat zich gemakkelijk installeren. Op 1 transformator kunnen er tot 16 verlichtingselementen van 2 W en 8 van 4 W worden aangesloten. De aanbevolen verkoopprijs van het gamma begint vanaf 175 euro.

 

  • Milano  - een verlichtingspaal van verduurzaamd grenenhout, beschikbaar in 3 hoogtes (85cm- 125cm- 265cm).
  • Pignola - een 60cm hoge verlichtingspaal van padoek.
  • Piemonte - een 85cm hoge, strak ogende verlichtingspaal, vervaardigd van exotisch padoekhout.
  • Palestro - een 125cm hoge ronde verlichtingspaal in padoek.
  • Grondspot

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen