MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Upgrade FORTINET draaipoorten creëert meerwaarde

595 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Fortinet® poorten zijn geen onbekenden meer binnen het Betafence-assortiment. Meer zelfs, ze behoren tot de basisproducten binnen het residentiële en semi-professionele segment. De behoeften van gebruikers inzake veiligheid en esthetiek zijn door de jaren heen geëvolueerd. Tijd dus om deze klassiekers binnen het Betafence-poortassortiment te optimaliseren en te differentiëren. Tijd voor een upgrade van de Fortinet® poort!

Die upgrade was verre van éénzijdig, integendeel. De Fortinet® poorten werden aangepast op vier niveaus: kwaliteit, uitvoering, veiligheid en assortiment. Een bevraging bij een representatief aantal gebruikers na de upgrade leverde alvast positieve beoordelingen op. De nieuwe Fortinet® poorten werden bijzonder gewaardeerd omwille van hun stevige en aantrekkelijke look & feel en hun verbeterde veiligheidsaspecten.


Poorttoebehoren

Het kleine, discrete slot herbergt voortaan dag- en nachtschoot in één element. Da’s niet alleen handiger, maar ook veel mooier om te zien. Een aantrekkelijk design, dat ook nog eens extra veilig is. De pin van dag- en nachtschoot beweegt immers door de veiligheidspal. In tegenstelling tot de vorige uitvoering, is de slotaanslag nu kleiner en discreter en past hij perfect bij de paal en het slot van de nieuwe (enkele of dubbele) Fortinet® poort. De veiligheidspal wordt volledig geblokkeerd in de aanslag, waardoor forceren van een gesloten poort onmogelijk wordt.


Assortiment
De upgrade van de poorttoebehoren heeft tevens positieve gevolgen voor de efficiëntie van het Fortinet® assortiment. Voortaan zijn alle poorttoebehoren (krukken, scharnieren en aanslag) enkel beschikbaar in de nieuwe kleurencombinatie zwart/zilver, ongeacht de kleur van de poort zelf.

De enkele poorten van 1 m en de dubbele poorten van 3 m zijn eveneens verkrijgbaar in zwart. Bij de dubbele draaipoorten zal één vleugel zowel als slotvleugel en als grondgrendelvleugel gebruikt worden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen