MijnTuin.org
Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis ! Klik hier

Verse groenten en kruiden op uw terras

1934 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Knapperige verse groenten en kruiden bevatten de smakelijkste vitaminen. Heerlijke groenten en kruiden kweken op uw terras kan en dit zelfs 100% biologisch. 

 

 Kruidenpotten1(1).jpg
Het kweken van kerstomaatjes, basilicum of lekkere bieslook is niet meer enkel weggelegd voor ervaren tuinliefhebbers. Vanaf nu volstaan een bloembak of een minituintje en een paar groene vingers. 

Na een jarenlange samenwerking met verschillende professionele telers brengt DCM zijn knowhow nu ook op uw terras. Voortaan kan u uw eigen groenten en kruiden kweken in DCM Potgrond voor Groenten & Kruiden. Deze potgrond heeft een specifieke weldoordachte samenstelling op basis van drie hoofdbestanddelen:

  • Hoogkwalitatieve turfmengsels  staan garant voor een goede lucht- waterverhouding. Zo kan het wortelstelsel van uw planten zich optimaal ontwikkelen
  • Zeewierkalk  zorgt voor een ideale zuurgraad (pH) waarbij uw planten de nodige voedingsstoffen kunnen opnemen
  • Organische meststoffen  voor een basisvoeding gedurende de eerste 100 dagen
     

Deze  DCM Potgrond is ook ideaal voor het inzaaien of voor gebruik in volle grond:

  • Zaaien: dek het pas ingezaaide zaad af met een laagje DCM Potgrond voor Groenten en Kruiden
  • Planten: Meng DCM Potgrond voor Groenten en Kruiden onder de teelaarde voor een betere bodemstructuur. Plant vervolgens uw plantjes.
     

TIP: Geef uw planten voldoende en gezonde voeding! DCM heeft zijn BIO-lijn uitgebreid met twee vernieuwende 100 % organische producten:
 

Propere Korreltje!

Vloeibare innovatie!

Met de DCM Organische Meststof voor Groenten & Kruiden (NPK 6-3-12 + 2 MgO) is een rustige en gelijkmatige groei van uw groenten en kruiden verzekerd. Deze meststof is rijk aan kalium voor mooie en stevige vruchten, de extra magnesium zorgt voor diepgroene bladeren. De organische voedingselementen komen geleidelijk aan vrij en beantwoorden de behoeften van uw plantjes gedurende minstens 100 dagen. Het Minigran® korreltje staat garant voor een propere en eenvoudige toepassing.

Na uitgebreid onderzoek in samenwerking met producenten van biokruiden heeft DCM voor het eerst een 100% organische, vloeibare meststof ontwikkeld. Zo kan u bij het gieten van uw planten in één keer ook een evenwichtige, organische voeding meegeven. Met DCM Vloeibare Organische Meststofvoor Groenten & Kruiden (NK 6-3) zorgt u dus voor een terras met welriekende kruiden en gezonde, lekkere groenten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen