Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Voedsel en voeding : Zin en onzin

281 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Voedsel en voeding : Zin en onzin Prof. Pieter Walstra Prof. Martinus van Boekel


  voedselenvoedingzinenonzin.jpg

Voedsel en voeding staan voortdurend in de belangstelling. Iedereen heeft er een mening over en er wordt veel zinnigs maar ook veel onzinnigs over gezegd en geschreven. De auteurs zetten in dit boek de feiten op een rij, beschrijven de complexiteit van de huidige voedselproductie, maar ontrafelen deze ook en scheiden aldus de zin van de onzin. De meest relevante zaken op het gebied van voedsel en voeding worden met elkaar in verband gebracht. Het boek is geschreven voor de leek geïnteresseerd in voedsel en voeding, studenten diëtetiek, voeding en levensmiddelentechnologie, beleidsmakers op het gebied van voedsel en voeding, journalisten, kortom iedereen die beroepsmatig dan wel vanuit een brede interesse meer over voedsel en voeding wil weten.

Over de auteurs: Prof. Pieter Walstra is emeritus hoogleraar en Prof. Martinus (Tiny) van Boekel is hoogleraar aan Wageningen Universiteit, allebei in het vakgebied levensmiddelentechnologie. Beiden zijn altijd geïnteresseerd geweest in de bredere context van het vakgebied en hebben dit actief uitgedragen in onderwijs, onderzoek en in contacten met de maatschappij. Dit boek is een weerslag daarvan, toegankelijk gemaakt voor een breed publiek.


Titel: Voedsel en voeding: Zin en onzin Auteurs: Prof. Pieter Walstra - Prof. Martinus van Boekel Uitgeverij: Wageningen Academic Publishers ISBN-10: 90-8686-009-5 ISBN-13: 978-90-8686-009-8 Prijs: € 25


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen