MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Voorjaarscollectie DM depot

1194 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

DE LENTE 2010 BIJ D&M

Met de lentecollectie 2010 keert D&M Depot terug naar zijn roots: originele keramiek en potten in stijlvolle basistinten en verrassende texturen. Zes nieuwe collecties geven hun eigen interpretatie aan de trend van harmonie en evenwicht met de omgeving. Vrolijke schalen in wittinten, robuuste potten voor op het terras in stijlvol grijs en zwart, ethisch verantwoorde producten uit gerecycleerd papier ... er is geen twijfel mogelijk: het voorjaar is daar!• PLANET
2010_planet.jpg

De PLANET collectie wordt aan de westkust van Ceylon in Sri Lanka met de hand gemaakt door ondernemende huisvrouwen. Zij krijgen hiervoor een eerlijk loon en werken van thuis uit zodat ze ook voor hun kinderen kunnen zorgen. De producten zijn gemaakt van gerecycleerd papier en zand. Alle componenten zijn bio-afbreekbaar. Het individuele productieproces zorgt voor kleine verschillen in de textuur. Elke pot is helemaal uniek. De cilindervormige potten, ovalen bootjes en vierkante schaaltjes zijn zowel waterbestendig als onbreekbaar en verkrijgbaar in vijf kleuren: taupe, wit, bruin, kaki en groen.

 


• CUBE

2010_cube.jpg

Lang, hoog, smal, breed, allemaal hoekig en toch ook weer niet helemaal: van zijn maten moet de CUBE collectie het hebben. De keramieken potten zijn speciaal voor floristen ontworpen: oasis past als gegoten in deze hoekige schoonheden, orchideepotten kunnen er enkel of dubbel in worden geplaatst. Rechttoe rechtaan, en toch niet helemaal ... want elk vlak heeft zo zijn ‘deukjes’. Verkrijgbaar in vier matte kleuren: wit, taupe, fel groen en kaki.


• BLACK

2010_black.jpg

BLACK toont een harmonieuze collectie indoor potten die even stijlvol als tijdloos is. Dankzij een bijzonder bakproces krijgt de gebakken klei een uiterst matte finish en oneffen laag. Het resultaat is een unieke decoratieve lijn waarvan geen enkel stuk hetzelfde is en die elke bloem of plant doet stralen.


• GARDEN

2010_garden.jpg

Zachtgrijs of donkergrijs, effen of grof geribbeld: wie van ruw en puur houdt, kan de ronde potten van GARDEN zeker niet weerstaan. De modellen zijn waterdicht en uit glasvezel cement vervaardigd. Op de grens van winter en lente is deze collectie een aanwinst voor zowel buitenshuis als binnenskamers. GARDEN is er in twee kleuren en alle maten, met een diameter van 17 tot 50 centimeter.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen