MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Voorjaarscollectie 2011

3277 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers • Dinsdag 1 Maart 2011 Volg Eddy G.

De zon die weer op krachten komt, het bloesemende groen, de natuur die zich opmaakt voor een gloednieuw voorjaar. D&M Depot ziet de lente, net als u, met ongeduld en nieuwsgierigheid tegemoet en nodigt u alvast uit voor een kennismaking met haar voorjaarscollectie. Een feest van originele, authentieke decoratie-artikelen die zowel binnen als buiten perfect tot hun recht komen. Wit, naturel, lila, fuchsia en fel groen zijn de kleuren. Strakke, levendige vormen en dessins zullen ook de liefhebbers van artistiek design bekoren.PEARL  drops from India

PEARL_1.jpg

Hoe sierlijk kan een druppel zijn? De Pearl glascollectie brengt de essentie van de druppelvorm tot leven in vier fraai gestileerdemotieven. De eenvoud van de vormgeving en de repetitieve dessins verheffen deze bloempotten, vazen en t-lichtjes tot een onvervalstedesigncollectie. Breekbaarheid in al haar stevigheid. De drie maten worden in drie kleuuren aangeboden: wit, lila en grijs. 


CREPI   firm and fragile

CREPI_3.jpg

Rechte, conische en ronde vormen vinden elkaar in een wervelende choreografie van kracht en subtiliteit. De geglazuurde binnenkanten de ruw afgewerkte buitenkant in crepi dansen hun eigen ‘pas de deux’. Een prachtig, waterdicht voorbeeld van een collectiewaarmee je letterlijk alle kanten uitkan. Beschikbaar in doelgerichte, specifieke maten voor de fleurist en in de lentekleuren wit,naturel en lila.  


 PLAIN a tropical feeling

PLAIN_3.jpg

Met Plain lanceert D&M Depot een houten bloempottencollectie van een uitzonderlijke pracht en vormschoonheid. Een artistieke odeaan de natuurlijke ruwheid en kleurenrijkdom van het tropische Suar- of regenboomhout. Gesculpteerd tot eenvoudige plantenpotjesen –potten met een opmerkelijke structuur en textuur, en beschikbaar in vijf verschillende maten. Suar hout is van Zuidamerikaanseherkomst, maar inmiddels verspreid in de hele tropengordel. Het is een snelgroeiende houtsoort die moeiteloos kan worden vervangen. Kortom, met Plain haal je ook een collectie milieuvriendelijkheid in huis …


 IMPRESS what a character

IMPRESS_2.jpg

De natuurlijke, bruinige kleur, de gehamerde afwerking en de simpele, maar karakteristieke vormgeving verheffen ditaardewerkassortiment tot een artisanaal, bijna archeologisch ogend geheel. Elk object is een kunstwerkje op zich dat kleur en sfeerbrengt in elke ruimte, of het nu mooi is opgeplant of zonder groenversiering wordt gepresenteerd. 


MASSIVE scars and scratches

MASSIVE_3.jpg

Je ziet ze al staan, op de vijvervlonder, op het tuinterras, als decoratief welkom naast de buitendeur of onderaan de trap. In de Massivecollectie is de tijdloze elegantie van terracotta op een al even verfijnde als ruwe manier aanwezig. Gemaakt om het buitengebeuren instijl op te fleuren. De bekraste textuur en de taupekleurige patina van deze vierkante en ronde potten, kommen en zuilen, van kleintot manshoog, vragen alleen nog maar om een verdiende bekroning. Wat dacht je van een mooie coupe?  


SURPRISE the power of powder

SURPRISE_3.jpg

Wat maakt deze gerecycleerde plastiek pottencollectie zo uniek en zo ànders? De slimme, duurzame samenstelling of de aantrekkelijke vormgeving? Beide. Surprise is een assortiment op basis van hout-, steen- en gerecycleerd plastiekpoeder. Verrassend sterk énstevig, want goed voor 10 tot 20 jaar decoratieplezier! Verwonderlijk licht ook, dus makkelijk te verplaatsen. En bovendien uitermatemilieuvriendelijk, want geproduceerd met elektriciteit in de plaats van steenkool. Voor binnen en buiten, verkrijgbaar in de tintengrijs en bruin.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen