MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Weekendklus 2 - Vergeeld gazon

2187 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Of je nu verticuteert of niet, in het voorjaar heeft het gazon behoefte aan een aangepaste bemesting met veel stikstof om de groei opnieuw op gang te brengen.

Gebruik hiervoor DCM Gazonstart (NPK 14-3-3), een samengestelde meststof die naast stikstof alle voedingsstoffen bevat die uw gazon na de winter of na een verticuteerbeurt nodig heeft om snel weer in topconditie te geraken en zijn vitaliteit te herwinnen. Een stikstofrijke voorjaarsmeststof garandeert een snel resultaat en heeft bovendien een lange nawerking van minstens 100 dagen. Hierdoor zal uw gazon zich dus weer helemaal herbronnen, zodat u binnen de kortste keren opnieuw kan genieten van een mooi groen gazon.

DCM Gazonstart is ontwikkeld met MINIGRAN® TECHNOLOGY. Dankzij de doorgedreven innovatie van de productielijn, bevat elk korreltje dezelfde samenstelling en NPK-verhouding. De actieve stoffen worden ook gelijkmatig over de korreltjes verdeeld, waardoor er geen gevaar bestaat voor overdosering of verbranding. De korreltjes zijn bovendien stofvrij en het strooien ervan is proper en zonder geurhinder. Doordat ze diep in de grasmat vallen, worden ze niet opgeraapt bij het maaien en verzekeren ze dankzij de gelijkmatige verdeling een homogene grasgroei en een schitterend groen gazon.

 DCM GAZONSTART

  • Valt diep in het gras voor een vlugge werking: herstelt snel een beschadigd of uitgeput gazon na de winter of na het verticuteren
  • Direct resultaat + lange nawerking (minstens 100 dagen)
  • Toepassingsperiode: februari - mei
  • Dosis: 0.3 - 0.5 kg/10 m2 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen