MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Wintercollectie D en M

1310 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

De winter was nog nooit zo hartverwarmend bij D&M


Dompel je onder in de warme, sfeervolle wereld van D&M. Diepe kleuren, zachte stoffen, organische vormen. Met maar liefst 29 nieuwe collecties zorgt D&M ervoor dat het een seizoen wordt waar iedereen thuiskomt. De nieuwe kleuren brons, roest en donkergrijs gaan perfect samen met onze basiskleuren. Laat je creativiteit de vrije loop, want deze winter staat bij D&M in het teken van inspireren en geïnspireerd worden. Een selectie uit de talrijke nieuwigheden.


cloak - hooked on beauty

DM CLOAK.jpg
De gehaakte zakjes van Cloak doen een beetje denken aan de gehaakte onderleggertjes van vroeger. Ze zijn verkrijgbaar in 2 formaten en zijn voorzien van een plastieken folie. Het enige wat jou nog rest is beslissen voor welke kleur je gaat: grijs, roest, zwart en taupe? Of neem ze gewoon allemaal!

blush - inspiratie zonder blozen
DM BLUSH.jpg
Roest, grijs, transparant en zelfs goud, de reeks Blush uit gerecycleerd en geverfd glas fleurt zelfs de donkerste dagen op. Let vooral op de drie theelichtjes die je kan omdraaien en als vaas gebruiken. Er zijn ook flesjes die je in groepjes van drie kan zetten, of alleen. Er zijn ook nog 3 geschilderde potten en een klassiek theelicht.

halo - gewoonweg oogverblindend
DM HALO.jpg
Is er een beter manier om de winter te omarmen dan met kaarslicht? De Halo theelichtjes doen dat bovendien in stijl. Deze fijnzinnige lichtjes in keramiek hebben twee maten en uitvoeringen: wit aan de buitenkant en natural green craquelé aan de binnenkant; natural green aan de buitenkant en goud aan de binnenkant

cuberdon - het neusje van de zalm
DM CUBERDON.jpg
Lieve Bergmans, ontwerpster van ‘Urban Farm’ mag terecht trots zijn op haar nieuwste creatie. Deze prachtige decoratieve vazen doen wat denken aan cuberdons of neusjes. Ze zijn uitgevoerd in beton en mooi afgewerkt met een patine. Grijs, brons of roest, jij bepaalt de sfeer. Verkrijgbaar in twee formaten.

burly - fijnzinnig mysterieus
DM BURLY.jpg
Variatie is wat Burly zo bijzonder maakt. Hier wordt ongeremd gespeeld met vormen: rechthoekig, rond, afgeronde vierkanten, schalen die perfect samengaan met de potjes. Je kan alles afzonderlijk gebruiken of combineren, vooral omdat er slechts één kleur gebruikt wordt: naturel. Er zijn betonnen  potten, ook voor orchideeën, opwerkschalen, serveerschalen, een vaas en een nis. Deze laatste kan je gewoon tegen de muur hangen om er een bloemvaasje in te zetten bijvoorbeeld.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen