MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Zenturo: het nieuwe universele tuinpaneel van Betafence

657 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

​Betafence lanceert met Zenturo een uniek tuinpaneel. Een professionele, 'all in one' en universele oplossing voor talloze hedendaagse afrasterings- en decoratieve toepassingen. De vele mogelijke »maken van Zenturo een werkelijk uniek afrasteringselement. (Zenturo werd op Batibouw 2010 genomineerd binnen de categorie 'Design Award')

Zenturo combineert niet alleen de troeven van het Bekafor-paneel, maar voegt daar nog een aantal interessante pluspunten aan toe. Naast het innovatieve design, zijn dat zeker nog de mogelijkheden die het paneel biedt op vlak van esthetiek, creativiteit, privacy en toepasbaarheid.

Betafence liet zich bij de ontwikkeling inspireren door de 'Zen'-levensstijl. Met Zenturo creëert u uw persoonlijke oase van rust, altijd volgens uw eigen smaak én in harmonie met de omgeving. Het tweede deel van de naam verwijst trouwens naar het 'naTURe'-aspect: de mogelijke aanhechting van en het opvullen met natuurlijke elementen zorgt voor een naadloze integratie in de omgeving. Bovendien klinkt hier ook het 'fuTURO'-aspect door: met Zenturo kiest u een uniek en innovatief tuinelement.

Multitoepasbaar

Zenturo kan gebruikt worden als alleenstaand paneel, als pixel afrastering, als afrastering voor het creëren van privacy, als raster voor klimplanten en als alternatief voor decoratieve schanskorven. Zenturo werd zo ontworpen dat het kan voorzien worden van 'pixels'. Met deze inklikbare pixels kunnen op creatieve manier bv. huisnummers of patronen op de afrastering worden aangebracht. Het design van het paneel is ideaal voor het creëren van privacy-oplossingen. Zo kan het volledig of gedeeltelijk worden opgevuld met pixels, plastic of geperforeerde strips. Ook hier zijn de mogelijkheden voor een gepersonaliseerde afrastering eindeloos.

Als raster voor klimplanten is Zenturo een stevige oplossing die als op zichzelf staand paneel kan worden geplaatst of in combinatie met Panofix tegen de muur bevestigd kan worden. De kwalitatieve coating maakt het paneel extra stijlvol. Mits gebruik van aangepaste paaldiameters en fundering is Zenturo ook geschikt als gabion of schanskorf, opvulbaar met diverse materialen.

 

Stevige kwaliteit

Zowel alleenstaand als in een afrasteringsconfiguratie is het vlakke paneel uitermate aantrekkelijk, mede dankzij de combinatie van verschillende maasgroottes (100 x 100, 100 x 50 en 50 x 50 mm) en de dubbele en alternerende horizontale draden.

Het paneel bestaat uit gelaste, verzinkte ronde draden, een adhesielaag en polyestercoating. De paneelbreedte bedraagt 2005 mm en er zijn 6 hoogtes verkrijgbaar (655, 955, 1255, 1555, 1705 en 2005 mm). Zenturo is beschikbaar in de standaardkleuren groen (RAL 6005) en metallic antraciet, maar is op aanvraag ook verkrijgbaar in andere kleuren. Bijzonder interessant is dat het nieuwe paneel aangesloten kan worden op de bestaande poorten uit het Bekafor-assortiment. Voor de plaatsing van het onderhoudsvrije paneel zijn geen speciale tools nodig; de combinatie met Bekafor Classic- of Bekafor Click-palen met voorgemonteerde toebehoren zorgt voor een vlotte installatie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen