MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Zomers wit

1559 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Joli_Elyps_Xeramica.jpg

De zomer van Joli kleurt wit. Het Belgische meubellabel lanceert een nieuwe versie van de tafel Elyps, een ontwerp van designer Tom De Vrieze. Het zijn de uitnodigende ovale vorm, de royale afmetingen en het witte tafelblad met subtiel inox biesje in het midden over de volledige lengte waarmee deze tafel de aandacht trekt.

Interessant is dat de tafel zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Dat heeft ze te danken aan de gebruikte materialen: roestvrij staal voor het frame en een wit tafelblad van Xeramica® gelamineerd op een stevige drager van veiligheidsglas.

Xeramica® is om meer dan één reden bijzonder. Het ontwikkelen van de witte variant van het keramische materiaal is een complex proces dat heel wat technische kennis vereist. Dat verklaart waarom het materiaal tot voor kort enkel in donkere kleuren beschikbaar was. De meest in het oog springende eigenschap van Xeramica® is de 100% krasvastheid. Hoe hard je ook je best doet en met welk scherp voorwerp je het materiaal ook te lijf gaat,  het geeft geen krimp. Daarnaast is de witte kleur, net zoals de reeds beschikbare donkere kleuren, volledig kleurvast. Samen met de vorstbestendigheid zorgen deze karakteristieken ervoor dat Elyps er vele jaren lang prima blijft uitzien, ongeacht of de tafel binnen of buiten staat. Doordat Xeramica® homogeen en niet-poreus is, hebben vet, vocht, stof en vuildeeltjes geen vat op het materiaal en laten ze niet het minste spoor na. Dat vergemakkelijkt het onderhoud aanzienlijk. Een natte doek erover en klaar is Kees.

De witte Elyps is beschikbaar in 3 verschillende afmetingen (3 m x 1,28 m; 2,5 m x 1,28 m en 2,1 m x 1,28 m). De tafel biedt comfortabel plaats aan respectievelijk 8, 10 of 12 personen – ideaal voor wie graag volk over de vloer krijgt. Over de plaats van inplanting van de stevige roestvrijstalen poten is nagedacht. Ze zitten nergens in de weg, ongeacht waar je je stoel zet.

Voor meer informatie over Elyps of het adres van een verkooppunt in je buurt kan je surfen naar www.joli.be of bellen naar 056 37 27 16.

Joli_Elyps_Xeramica_1.jpg

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen