Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win vrijkaarten voor 'Winter Moments with flowers'

Wedstrijd loopt tot en met 31 Oktober 2014

De 19de editie van 'Winter Moments with Flowers' vindt plaats in het prachtige decor van het Oud Sint-Janshospitaal gelegen langs de idyllische Reie, in het hartje van middeleeuws Brugge. De combinatie van deze uitzonderlijke locatie, de prachtige bloemendecoraties en de stemmige periode van het jaar, maken van deze winteruitstap een onvergetelijk moment! 


Geef de winter bloeiende vleugels: van de Brugse zwaan tot hemelse engelen

Ben je op zoek naar leuke deco-ideetjes voor de feesten? Een mooi versierde tafel? Een origineel en trendy gedecoreerde kerstboom? Winterse florale wanddecoraties? Bijzondere kerstengelen? Mooie Belgische winterse bloemen? Dan moet je zeker en vast naar Winter Moments with Flowers komen in het romantische Brugge. Het mooie decor van het Oud-Sint-Jans-Hospitaal in Brugge wordt voor die gelegenheid omgetoverd tot een gezellig winters en bloemrijk interieur. 

Brugge is de stad van de zwanen. En dat zal ook in onze winterse decoraties te merken zijn. Fleur Cup Jong Talent heeft als thema ‘Een winters tafereel met zwaan’.  Het witte donzige van de zwaan vind je ook terug in de vleugels van engelen. De stap naar kerstengelen is dus snel gezet. Hun tweede opdracht is dan ook een winters wandtafereel met engelvleugels. 

Ook bij het Fleur Creatief Team staat de kerstengel centraal. Ook zij creëren grootse creaties rond dit thema. 

Van zodra je Oud-St-Jan nadert, word je al verwelkomd door prachtige twinkelende winterse zwanen, grootse lichtgevende buitendecoraties van MK Illumination.

Verrassende winter
Bloembinders zijn echte sfeerscheppers! Frederiek Van Pamel, getalenteerd bloemsierkunstenaar uit Brugge en vaak gevraagd voor prestigieuze feestprojecten komt ook dit jaar weer uit de hoek met een verrassende ruimtevullende creatie met 10.000 Ecuadoriaanse rozen. 

Een oud hospitaal
Het Fleur@home team, Annick Mertens, Charlotte Bartholomé, Stijn Simaeys en Tom De Houwer spelen in op de oorsprong van de ruimte, een hospitaal. Ze brengen leuk en origineel versierde ziekenkamertjes.

Tafeldecoraties
Anneke Catrysse en Hilde De Mol zorgen voor wel heel bijzondere kleurrijke en lichtgevende tafeldecoraties.  Annekes tafels zijn eerder sjiek klassiek, terwijl Hilde kiest voor origineel en vernieuwend tafeldesign. De tafels spelen in op kleurrijke schilderijen van Andy Warhol, die je meteen ook in deze ruimte kan bewonderen.

MijnTuin.org geeft 15 tickets weg voor dit evenement.

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren