Op 31 mei 2024 zal MijnTuin beëindigd worden. Voor meer informatie, kan je terecht op deze pagina

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een exemplaar van het boek 'Jong tuin design' van Manuel Sauer

Wedstrijd loopt tot en met 12 Januari 2015

Bij modern tuindesign zoek je wat past bij je huis, bij het gebruik van de tuin en bij de omgeving: design en beplanting lopen van binnen naar buiten door en sluiten aan op je leefomgeving. 

Jong tuin design biedt voor elke nieuwe tuin de slimste strategieën voor een stijlvol en hedendaags tuinontwerp dat met relatief eenvoudige middelen te realiseren is. 

De bekende en veelvuldig internationaal bekroonde landschapsarchitect Manuel Sauer laat zien wat nodig is om jong en onconventioneel design te laten slagen. In dit boek introduceert hij tuinprojecten van de beste Europese tuinontwerpers en laat zo een breed spectrum van hedendaagse vormgevingsideeën de revue passeren. Sauer heeft een inspirerend boek geschreven, met praktische schetsen en gedetailleerde informatie, dat zowel tuinbezitters als tuinontwerpers ideeën aanreikt om aan de slag te gaan in de tuin.

De fascinerend mooie foto’s zijn gemaakt door de meest gerenommeerde tuinfotografen van Europa, te weten Modeste Herwig, Marjanne Majerus en Miquel Tres. Met hun onmiskenbare oog voor mooie tuinarchitectuur legden zij hun impressies van een originele en innovatieve tuinesthetiek voor Manuel Sauer vast. 

Manuel Sauer studeerde landschapsarchitectuur in Duitsland en de Verenigde Staten en maakte zich daarbij ook de kunst van het persoonlijk tuindesign eigen. Hiernaast heeft hij ruime ervaring als ingenieur, die hij onder meer opdeed als projectleider van land- en tuinbouwtentoonstellingen in Duitsland. Tegenwoordig hoort hij bij de erkende Duitse tuinarchitecten die zowel de stijlvormen van de moderne tuinarchitectuur als het professionele bouwmanagement beheersen. Sauer ontwerpt en realiseert tuinen en parken in heel Europa. Hij ontving tal van onderscheidingen voor zijn werk en was in 2011 genomineerd voor de hoogste Duitse prijs in zijn vakgebied, de Design-Preis van de Bondrepubliek Duitsland.

JONG TUIN DESIGN
Manuel Sauer
Uitgeverij Terra Lannoo

ISBN 9789089896124
Gebonden
208 pagina’s
€ 29,99

WIj geven 3 exemplaren weg aan MijnTuin leden die onderstaand formulier invullen:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren