MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win een duo-ticket voor de herfsteditie van 'De Tuindagen van Beervelde'

Wedstrijd loopt tot en met 24 September 2017

Voor liefhebbers van tuinbeurzen is ‘Beervelde’ een begrip geworden.

Langs de dreven van één van de mooiste privé domeinen van het land bieden 220 zorgvuldig geselecteerde deelnemers u een selectie aan van het beste wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. Beervelde biedt tevens een ruime keuze aan van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving.

Meer dan een tuinsalon, een bloemenmarkt of een plantenbeurs, Beervelde is vooral een feest van de tuin, een atmosfeer, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten. 

Beervelde is ook bijzonder aantrekkelijk omdat er telkens (twee keer per jaar) een nieuw thema, zowel door de organisator als door de exposanten, uitgewerkt wordt.

Voor deze herfst editie is het thema 'Paddenstoelen' geworden.

Paddenstoelen zijn onlosmakelijk verbonden met de herfst. Van zodra de bladeren van de bomen beginnen te verkleuren, de eerste eikels en kastanjes op de grond liggen, schieten de paddenstoelen uit de grond in het bos. Paddenstoelen zijn ook niet te versmaden in de keuken, wel opletten voor de giftige exemplaren. Verhalen en mythes over paddenstoelen worden je geserveerd in een sfeer van heksen en trollen. Denk maar aan de benaming van sommige soorten: elfenbankje, heksenboleet etc. We kunnen het ook niet laten aan leuke kabouters te denken die zo leuk wonen in hun paddenstoelen in het bos.

6, 7 en 8 oktober 2017 van 10 tot 17 uur - Meer info via deze link

Wij geven 25 gratis duotickets weg. Deelnemen kan via onderstaand formulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren