MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Win één van de 20 duotickets voor Spirit of Winter, de betoverende buitenfair op Paleis Het Loo!

Wedstrijd loopt tot en met 05 November 2017

Heerlijk wintershoppen en inspiratie opdoen voor de feestdagen om je vervolgens onder te dompelen in het leven van de Oranjes op Paleis Het Loo! De 10e editie van Spirit of Winter maakt van 15 tot en met 19 november de warmste winterdagen van het jaar.
Vijf dagen lang vind je hier ruim 150 specialisten, smaakmakers, sfeermakers, trendsetters en nog veel meer. ‘The most wonderful time of the year’ start op Spirit of Winter!

Geniet op eén van de verwarmde terrassen van een warm drankje en een home-made lekkernij. Of schuif aan bij een kookdemonstratie waar onze chef-koks laten zien hoe jij deze feestdagen de sterren van de hemel kookt! Knapperende vuurtjes, duizenden lichtjes, live muziek en het brede aanbod van onze standhouders staan garant voor onvergetelijke winterse gezelligheid. 

Tijdens de Spirit of Winter heb je met jouw entreebewijs voor het evenement ook toegang tot Paleis het Loo en haar tuinen.

Beleef ook Spirit of Winter by Night op vrijdag 17- en zaterdag 18 november van 17.00 tot 21.00 uur. Kijk voor het programma, de deelnemers en meer informatie op www.spiritofwinter.nl

Data & openingstijden:                                                                                          
Woensdag 15 november t/m zondag 19 november van 10.00 tot 17.00 uur.

Spirit of Winter ‘by Night’: vrijdag 17 en zaterdag 18 november van 17.00 tot 21.00 uur (dagkaarten voor vrijdag en zaterdag zijn ‘s avonds ook geldig, paleis vanaf 17.00 uur gesloten).

Paleis Het Loo: Koninklijk Park 1, 7315 JA Apeldoorn; Ingang via parkeerplaats Amersfoortseweg
 

MijnTuin geeft 20 x 2 gratis toegangskaarten weg voor dit sfeervolle event. Maak kans via onderstaand formulier:

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volg onze nieuwsbrief of Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe wedstrijden...

Om de winnaars van deze wedstrijd te zien dient u ingelogd te zijn.

Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis!

Inloggen Registreren